Covid-19 – це дуже і дуже небезпечно. Застереження від колишнього скептика

17662 0
Будьте обережні, не ігноруйте небезпеку Covid-19. Допоможіть медикам побороти цю небезпечну інфекцію.
Фото: engin akyurt FOR UNSPLASH

Фото: engin akyurt FOR UNSPLASH

Коронавірус –  це невидима загроза, яка багатьом здається не існуючою. Люди вважають, що вірусу немає, а сам карантин  якоюсь змовою олігархів. Застереження іншим, які досі ігнорують небезпеку коронавірусу – голова постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівської обласної ради Олег Домчак, який важко перехворів Covid-19.

Довго думав, чи варто писати на тему Covid-19, оскільки це по-різному сприймають. Однак зараз все ж вважаю своїм обов’язком застерегти людей, які не усвідомлюють, наскільки ця інфекція небезпечна.

Скажу відверто, довго залишався скептиком цієї пандемії, ігнорував усі застереження і не користувався засобами особистого захисту.

Читайте також: Карантин не зупинив вірус. що ми маємо з Covid-19 зараз

Але зараз, коли сам та моя сім’я боролися з цією недугою, зрозумів, що дуже важливо дотримуватися усіх карантинних заходів.

Хотів би звернутися до мешканців Львівщини. Covid-19 – це дуже і дуже небезпечно, особливо, коли нехтуєш і підпускаєш цю хворобу до себе. А це відбувається тоді, коли люди ігнорують, не дотримуються елементарних заходів безпеки, проводять великі святкування. Тоді інфекція якнайбільше передається іншим.

Повірте, вірус лютує на Львівщині.

Був довго у лікарні. Спочатку в одній, потім у іншій – усі переповнені хворими на пневмонію. І дуже багато випадків, коли лікарі, на жаль, не в змозі нічого зробити.

Хочу подякувати Богу, медикам, які боролися і за моє життя. А також усім, хто переживав за мене.

Читайте також: Історія одного весілля або Чому через нехтування карантинними правилами можна скалічити чиїсь долі

Будьте обережні, не ігноруйте небезпеку Covid-19. Допоможіть медикам побороти цю небезпечну інфекцію.

Бережіть себе. Будьте здорові.

Авторська колонка є відображенням суб’єктивної позиції автора. Редакція «Твого міста» не завжди поділяє думки, висловлені в колонках, та готова надати незгодним можливість аргументованої відповіді.
 
Повна або часткова републікація тексту без письмової згоди редакції забороняється і вважається порушенням авторських прав.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!