Купити «Дзиґу» – це як купити церкву

5253 0
Простір на Вірменській і далі працюватиме в межах тих самих цінностей та місії.
oddviser.com

oddviser.com

Холдинг емоцій «!Фест» та Мистецьке обєднання «Дзиґа» підписали угоду про партнерство та спільну діяльність. Зокрема, холдинг перебере на себе операційну діяльність культових кавярень «Під клепсидрою» та «Квартира 35» на вулиці Вірменській. Співвласник Холдингу емоцій «!Фест» Юрій Назарук, який колись працював «на "Дзизі"», розповідає, що для нього означає купівля цих закладів.

«Дзиґа» для мене – це початок. Точка входу. Перший справжній досвід і найдорожча наука. «Дзиґа» – це не приміщення. Це інституція і люди. Первинно – Марек. На цю тему можу говорити довго. Купити «Дзиґу» – то як купити церкву. Але життя складається по-різному, і деколи ти можеш мовчки спостерігати або ділити відповідальність.

Читайте також: Все буде «!FEST»: Як львівська компанія будує світовий бренд

Ми вибрали друге. Ми чітко усвідомлюємо, що це за простір. Місцями набагато глибше та інтимніше, ніж хотілося б. Тому всі події сприймаються так, як ми цього хочемо.

Цей пост не про кінець чи зраду. Це новий етап – яскравий та свіжий – для всіх учасників процесу. Тому для тих, хто так любить та поважає – це не час для песимізму, а для підтримки та усмішки. Ми могли втратити, але не втратили. І це основний месидж. Усі проекти, історії, події та фестивалі залишаються власністю та продовженням всіх тих чудових людей, що вже багато років це роблять.

Читайте також: Люди Твого Міста: Маркіян Іващишин про Львів і Полтву

Простір на Вірменській і далі працюватиме в межах тих самих цінностей та місії. Тож «Дзиґа» – це те, що в наших головах. Це те, як часто ми ходимо на концерти та виставки, як готові сприймати все нове і ділити відповідальність.

Це початок чогось нового, про що ми ще всі не знаємо. Бо «Дзиґа» – то завжди початок.

Авторська колонка є відображенням суб’єктивної позиції автора. Редакція «Твого міста» не завжди поділяє думки, висловлені в колонках, та готова надати незгодним можливість аргументованої відповіді.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!