Львівська ресторарня. Все, що треба знати про «де поїсти» у Львові

6264 0
Веганські страви, піца на дровах, футбол на великому екрані, коти й оркестр по п’ятницях – все в одному місці.
Фото: atairbnb.com

Фото: atairbnb.com

Упродовж останніх років Львів став одним з гастрономічних центрів України, де можна знайти заклади до вибору і до кольору. Львів’янка Ольга Клінова пофантазувала на тему: що було би, якби раптом комусь спало на думку поєднати всі стилі в одному закладі.

Де поїсти/попити у Львові? Більше жодних мук вибору – я відкриваю заклад. І він сподобається абсолютно всім. Друзі, радійте. Хейтери, рвіть на собі волосся. Блогери, розчохляйте свої найкращі епітети. Гостей готова приймати Перша Львівська Ресторарня.

Це новий концептуальний ф‘южн-ресторан-спікізі-банкетний зал-кофішоп. Локальна галицька кухня. Шеф-кухар з Грузії. Крафтове пиво. Бургери – не просто пальчики оближеш, а мордяку розірвеш.

Наша фішка — італійська піца на дровах і паста. Піцейола крутитиме коржі на ваших очах і усміхатиметься. За це ми йому доплачуємо. 

Читайте також: 8 ресторанів з терасами, з яких видно дахи старого Львова

Саме так, у нас відкрита кухня. Ви ж мусите бачити, як ми робимо для вас справжні японські суші. 

До речі, всі наші страви веганські. 

Сніданки у нас протягом усього дня. Але це не точно. 

У нас все на вагу. Самообслуговування. Ми демократичний ресторан. До того ж можна поторгуватися з офіціантом щодо суми в чеку. Але це, звісно, атракція. Можна розрахуватися грифонами. Жартуємо, де ви у Львові візьмете грифона, прости Господи. Карочє, грифонами можуть розраховуватися тільки кияни, які приїжджають на вихідні. 

Ми даруємо емоції. Тому ви їстимете руками. 

Столики у нас високі, їсти і пити треба стоячи. Таке в найкращих берлінських пабах. А Львів – новий Берлін, еге ж? 

У нас найбільший вибір настоянок у Львові! Так про нас написано на тріпедвайзорі, але там англійською: «naibil’shyi vybir nastoyanok u Lvovi».

Широкий асортимент вин на розлив. Ми все-таки винарня, а не лайно пацавате. 

У нашій карті напоїв – уся коктейльна класика. Ваша улюблена. Безстрокова акція на апероль-шпрітц, негроні і оте вонюче, як його, а, пеніцилін. 

Звичайно, у нас власна обсмажка кави. І альтернативу теж робимо. Шо ж ми, лохи якісь чи шо. Кава кисла. Так зараз модно чи ні? Коста-Ріка, Гватемала, Колумбія. Все, як ви любите. Спеціально пригнали Slayer на польських бляхах. 

По п’ятницях у нас грає власний оркестр. По суботах виступають кавер-гурти. В інші дні звучить наше онлайн-радіо. 
Транслюємо всі футбольні матчі. 

Працюємо цілодобово. Усю ніч у нас караоке. Найбільший вибір пісень. Вже додали Олега Винника, налітай! 

У нас дуже класні кальяни. От бувають, знаєте, не класні, а у нас класні. Суперові кальяни у нас. 

Є дитяча кімната і аніматори. 

Мало на забули! Ми кет-кафе. До нас можна прийти і погладити котика. Маємо усі довідки і знайомого ветеринара. Недавно здох один кіт – нікому не кажіть.

Працює крамничка з контрабандними продуктами з Італії і сувенірами з Китаю. 

Усі страви можна замовити з доставкою прямо в рот. 

Читайте також: 15 львівських ресторанів потрапили у сотню найкращих в Україні. Перелік

Забули! Найголовніше розказати забули. Ми в тренді – ми моноформат. Працюємо за франшизою. Ми володарі ресторанних премій «Сіль» і «Біль». Ми вже встигли стати улюбленим закладом мистецької тусовки і львівських айтішників.

Нас не так легко знайти, звісно. Але ви шукайте! Вивіски немає. На вході треба сказати гасло. Приходьте неодмінно. Ще, правда, персоналу нема і з меню є неточності. Але вже приїхали наші дизайнерські дивани. А, отже, відкриття не за горами.

Авторська колонка є відображенням суб’єктивної позиції автора. Редакція «Твого міста» не завжди поділяє думки, висловлені в колонках, та готова надати незгодним можливість аргументованої відповіді.

Повна або часткова републікація тексту без письмової згоди редакції забороняється і вважається порушенням авторських прав.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!