Наша Незалежність та щастя

1463 0
Ми зібрали для вас історії непересічних львів’ян, без кого не було б нашої Незалежності. Тих, про кого читатимуть у підручниках з історії наші діти.

Незабаром Україна відзначатиме 30 років з Дня проголошення Незалежності. Напередодні редакція «Твого міста» провела опитування серед читачів, без чого не було б вільної країни. Ми отримали безліч відповідей, але якщо підсумувати, то відновлення незалежності стало можливим завдяки зусиллям невиправданих романтиків, які в різні часи за неї боролися і продовжують тримати оборону. Кожен у свій спосіб та у свій час.

У спецпроекті «Наша Незалежність» ми розповідаємо історії непересічних львів’ян, з якими сьогодні легко можна перетнутись на стареньких вуличках Львова. Тих, без кого не було б нашої Незалежності. Тих, про кого читатимуть у підручниках з історії наші діти.

Отож, у спецпроекті «Наша Незалежність» ви прочитаєте:

У ці святкові дні ми будемо для Вас транслювати головні події, які відбуватимуться у місті. Анонси ви можете знайти тут

Гарної Вам Незалежності і Слава Україні!


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!