Що найбільш модно цієї весни?

3930 0
Кожна жінка хоче виглядати стильно, адже це додає нам сил боротися та впевненості в собі. Стилістка Наталя Береза виокремила найбільш актуальні світові весняні тенденції.

Мої клієнтки та читачі Instagram закидали мене фотографіями образів з інтернету з проханнями допомогти підібрати кольори на весну. Навіть в непростий час війни кожна жінка хоче виглядати стильно, адже це додає нам сил боротися та впевненості в собі. З точки зору психології, ми хочемо додати яскравості назовні найбільше тоді, коли її бракує всередині.

Мені здається, що українські дизайнери, яких я шалено поважаю, теж відчули цей настрій і вирішили заповнити певну порожнечу кольорами та цікавими елементами декору. Та й як би не було, весна – це велика сила. Весна – це про те, щоб пробиватись крізь кригу. Це час прокидатися та розквітати. Час рішень, змін та перемог. Зокрема, перемог над собою.

Сьогодні я виокремила найбільш актуальні світові весняні тенденції. І надзвичайно пишаюся тим, що майже всі ілюстрації-колажі взяті з колекцій українських брендів. Брендів, які не просто талановиті, а ще й змогли втриматися на плаву в такі складні часи.

То що ж найбільш модно навесні 2023?

Денім в стилі оверсайз, а саме широкі джинси та куртки. Забувайте ж нарешті про джинси скінні та вузькі штани

Класичні костюмні штани вільного крою

Штани карго

Довга спідниця-олівець з цупкої тканини чи деніму  маст-хев цього сезону

Куртки бомбер на піку популярності

Пальто тренч не втрачає позицій

Костюм-жакет + штани яскравих кольорів

Сорочка вільного крою біла та блакитна – основа весняної капсули

Спідниця-плісе та шовкова блуза

Напів-прозора сорочка з органзи

Кольори фуксія, віва магента та всі відтінки салатового (колір стебла тюльпану, оливка, кислотно-салатовий)

Топи та кроп-топи на довгий рукав

Штани палаццо

Сандалі Mary-Jane

Балетки

Лофери – як на грубій підошві, так і класичні

Взуття- козаки (ковбойки)

Снікерси на середній платформі

 

А завершу я цю статтю тим, що часто повторюю. Мода та стиль – це різні речі. Стиль – це доглянуті тіло і душа, певна кількість прочитаних книг, вираження власного «я», усвідомленість та розуміння себе. І жодним чином стиль – це не про наслідування когось, чогось, чи безумовне копіювання трендів.

Фото: L'eskizzo. tm.byme bottega.shoes Fashion Factory J'adore Vish.knitwear, VOVK

Авторська колонка є відображенням суб’єктивної позиції автора. Редакція «Твого міста» не завжди поділяє думки, висловлені в колонках, та готова надати незгодним можливість аргументованої відповіді.

Повна або часткова републікація тексту без письмової згоди редакції забороняється і вважається порушенням авторських прав.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!