Привезти авто з Європи: варіант "не бляхи"

97278 74
Львів’янин розповів про власний досвід купівлі та розмитнення вживаного автомобіля з-за кордону.
Фото: volyn24.com

Фото: volyn24.com

Ми вирішили купити автомобіль, маючи намір скористатися законом, який дозволяє ввозити і розмитнювати машини 2011 року випуску та новіші, які підпадають під стандарт «Євро-5».

Так зробив мій брат, щойно цей закон ухвалили, і саме брат був нашим головним консультантом. Він пригнав із Польщі машину, яка там була в лізингу. Йому пощастило знайти саме таке авто, бо, як ми з’ясували у процесі пошуку, в Польщі купувати машини досить ризиковано, бо тамтешні «підприємці» часто завозять із західних країн биті авта, причому робити це можуть і приватники, і фірми. Биті машини доштуковують, підмальовують, доводять до пуття, навіть переварюють деякі конструкції, а потому пишуть, що авто пошкоджень не має.

Читайте також: Польські і литовські «бляхи»: у чому проблема і як її вирішити

Проте є лазерні пристрої, з допомогою яких можна перевірити, чи мало авто пошкодження, чи ні, і з допомогою цих пристроїв добратися до двигуна, подивитися нормально «нутрощі» авто. Щойно несумлінні поляки це бачать, відразу просять, мовляв, може, пан не буде аж так глибоко «копати», робити і цим себе видають.

Автомобілі з Польщі, з країн Балтії та з Румунії везти просто не варто, бо натрапити на нормальні можна хіба в поодиноких випадках. Я моніторив німецькі, голландські, швейцарські сайти, бо там люди здебільшого не витрачають часу на «припомаджування» машин – просто економічно їм нема сенсу це робити. От звідти можна везти машину. Планував списатися з продавцем, якби знайшов прийнятний варіант, і потому хотів їхати на оглядини, а як пощастить – то й одразу привезти авто.

Але це потребувало додаткових видатків, бо треба було везти зі собою ще і спеціаліста, який міг би перевірити на місці машину і перегнати авто в Україну, бо свої права я щойно отримав. Ми підрахували, скільки приблизно коштуватиме дорога на двох фактично через цілу Європу, ночівлі та шлях назад, і відмовилися від цього варіанту. Натомість обрали інший – фахового посередника, котрий приганяє авта з Європи.

Ці люди знають, на що точно треба звертати увагу, вибираючи автомобіль, і вони зацікавлені в тому, щоби привезти якісне авто, бо інакше не отримають своєї винагороди.

За кордоном

Через різних знайомих я вийшов на трьох посередників. Моя ситуація була доволі простою, бо ми шукали конкретну модель «француза». Паралельно продовжували відстежувати західні автосайти. і от одного дня я побачив симпатичний варіант у Нідерландах. А вже наступного ранку один із «моїх» посередників зателефонував саме з Нідерландів, бо вже був біля того автомобіля. Посередник запевнив, що технічно з автом усе гаразд, ми домовилися, що купуємо, і тоді почався етап доправлення машини в Україну та проходження необхідних дозвільних і бюрократичних процедур.

Схема діяльності «мого» посередника не цілком типова. Два інші мої помічники обіцяли привезти машину «під ключ». Це означає, що, коли б ми узгодили певний варіант, то я мав би виписати доручення на ім’я посередника, а він сам перевіз би машину через кордон, сам пройшов необхідну процедуру сертифікації, завершив процедуру розмитнення і, фактично, привіз би мені авто під двері. Мені залишалося би тільки поїхати у Регіональний сервісний центр МВС у Львівській області на вулиці Данила Апостола у Львові, зареєструвати автомобіль на своє ім’я та отримати техпаспорт і українські номери.

А посередник, який нам і допоміг, має свою фірму, зареєстровану в Польщі. Коли ми дійшли згоди щодо конкретного автомобіля та суми, за яку я його купую, то він залишив у Голландії завдаток, потому приїхав до Львова і розповів мені, як діяти далі. Я їздив до Перемишля, щоби заплатити у банку фірмі посередника, – за документами я купив машину в цієї польської фірми, а не у нідерландського продавця. Це дозволило повернути ПДВ і здешевити машину.

Далі посередник поїхав до Нідерландів і привіз звідти авто до Перемишля. На узгоджену дату ми з братом теж прибули до Перемишля, на околиці міста разом із посередником відбули польську процедуру підготовки машини до розмитення. Це мені не коштувало нічого, бо входило в його гонорар, а часу зайняло приблизно півтори години. Після того посередник віддав нам пакет усіх необхідних документів: техпаспорт із Голландії, сервісну книжку з усіма відмітками про проходження сервісних оглядів, сертифікат на машину, виданий при купівлі в салоні тощо. Він також дав мені страховий поліс, чинний два тижні (зокрема і в Україні) на тимчасові німецькі номери, які були на машині. Номери були німецькі, бо в ФРН тимчасові номери можна отримати швидше, ніж у Нідерландах, чим і скористався посередник.

Тож поки я проходив процедури сертифікації та розмитення в Україні, вже не мусив купувати на ці номери «автоцивілку».

В Україні

Перший етап розмитнення на українському кордоні пройшов дуже швидко – буквально годину часу це зайняло. І наші митники дуже ввічливо нас обслужили. Вони пофотографували машину, перевірили всі документи. Крім того, попередньо я заплатив гроші за розмитнення – 41% вартості авта, вказаної у «фактурі». Цю оплату я проводив кількома днями раніше. Посередник порадив мені митного брокера, який з огляду на вартість купленого авта, на клас машини та рік її випуску вирахував суму у гривнях, яку я і сплатив у відділенні «Ощадбанку» у Львові. За два дні ці платежі вже були на митниці, тому на кордоні не виникло жодних затримок.

Наступного дня я поїхав в один із центрів сертифікації (на вулицю Кривоноса). Про час свого візиту домовився за два тижні наперед, бо там доволі щільний графік. Уранці приїхав туди, машину оглянули і знову по фотографували, а вже наступного дня я отримав на руки так званий «Сертифікат відповідності». Він засвідчує, що це справді та машина, яка вказана в документах, і що вона відповідає нормам згаданого закону, а також іншим вимогам українського законодавства. Без цього «Сертифіката відповідності» неможливо завершити процес розмитнення.

У середу я забрав документи, а наступного дня митний брокер поїхав моєю машиною до Городка, де є підрозділ митниці, що розмитнює авта. Я віддав йому документи, які отримав під час купівлі автівки, сертифікат і папери з митниці, а він за один день завершив процедуру – ввечері повернув мені вже розмитнене авто.

Читайте також: Львівський суд конфіскував авто з польською реєстрацією

У суботу зранку я поїхав до Регіонального сервісного центру МВС. Він починає роботу о 9.00, я прибув пів на дев’яту і опинився сьомим у черзі. Там усе відбувається швидко, поетапно, за талончиками і з дотриманням електронної черги. Рівно о 9.00 я почав тамтешні процедури, а вже через дві з половиною години мені видали українські номери і український техпаспорт на автівку.

Там само, на місці, я оформив «Автоцивілку», бо ж страховий поліс діяв лише на тимчасові німецькі номери, а їх забрали. А в понеділок оформив іще й КАСКО, бо як водієві-початківцю досвідчені люди порадили мені хоча би на півроку зробити собі такий поліс. Після цього я зміг уже спокійно їздити по Україні, не боячись ніяких неприємностей.

Чи вигідно?

Усе разом: купівля, послуги посередника, сертифікація, послуги митного брокера та послуги Регіонального сервісного центру МВС обійшлося приблизно на півтори-дві тисячі євро дешевше, ніж при купівлі такого самого вживаного авто у нашого продавця в Україні вже на українських номерах. Окрім того, купуючи розмитнене авто в Україні, ви у більшості випадків насправді отримуєте не документи на власність, а лише доручення від продавця. Адже, згідно зі законом, людина, котра реєструє ввезену з Заходу машину на українські номери, до року часу не має права її продавати. Відтак українські громадяни, які возять ці машини самі й самі їх розмитнюють та ставлять на українські номери, не мають права продавати ці авта офіційно. Фактично, ти береш машину в користування за дорученням. Вона ніби і твоя, але раптом у продавця виникнуть якісь фінансові проблеми – то він у будь-який момент може це доручення скасувати й авто у тебе відібрати. Кому потрібний цей додатковий ризик та ще й за більші гроші?

Перевагою посередників є знання і неприховування різних нюансів, які часом стають вирішальними. Приміром, досвідчений водій купує машину на Заході, сам переганяє її до українського кордону, але в Україну його не пускають, бо раптом виявляється, що якісь комплектуючі (наприклад, шиби) виготовлено в Росії. Машина нібито задовольняє вимоги закону про ввезення транспортних засобів, але російські комплектуючі все псують, бо ж діють санкції проти цих виробників. І не залишається нічого іншого, як продавати машину в Польщі...

Найближчим часом придбаної машини ми продавати не збираємося. Та якби мені ще раз довелося постати перед потребою купівлі авта, то я обрав би цей самий шлях. Хоча він трохи марудний: самому треба їхати до Польщі, а потому два тижні повністю витрачати на оформлення всіх необхідних документів, але зате ти все робиш за законом і майже гарантовано знаєш, що купив авто з тим пробігом, який і вказано на лічильнику, знаєш, що машину не підмальовували і не доштуковували, що ніхто спеціально її не «готував» до продажу. Крім того, посередник своїми грішми зацікавлений у тому, щоби пригнати саме ту машину, яку замовив клієнт.

Але ще раз наголошу: мій випадок – це не зовсім типова схема, тому що більшість наших посередників привозять машину «під ключ» і багато процедур проходять самі. Зате і беруть за свою роботу більше, ніж наш помічник.

Де шукати таких посередників? Мені пощастило вийти на трьох осіб суто через знайомих автомобілістів – через цілком приватні канали. В інтернеті я їх не шукав, хоча думаю, що якби пошукав, то легко знайшов би.

 


Читайте також:
4 Березня, 2020 10:28
happy day Привіт всім, тут з'являється доступна позика, яка назавжди змінить ваше життя, і заповіт про те, як я отримав позику, щоб змінити своє смертне сімейне життя. Мене звуть місіс Клансі Декстер. Я живу у Флориді, США, і чи я сьогодні щаслива жінка? Я думав собі, що будь-який позикодавець може змінити життя Брока та моєї родини, я надішлю всіх, хто шукає їм позику. Вони подарували мені і моєму сімейному щастя. Потрібно мені позику в 250 000 доларів, щоб почати своє життя знову як вдова з трьома дітьми. Я пішов до цієї компанії, яка позичила чесну і богобоязливу Інтернет-позику, яка допомогла мені отримати кредит у розмірі 250 000 доларів. . Долар, вони насправді боїться людей, які працюють з авторитетною кредитною компанією. Якщо вам потрібна позика і ви впевнені у погашенні на 100%, зв’яжіться з ними та повідомте їм, що місіс Клансі надала їх вам. Контакт по електронній пошті: [email protected]
28 Лютого, 2020 04:47
EOGHAN I got the 609 credit repair program from [email protected] about 15 months ago. He got rid of 4 out 5 charge offs after 3 rounds of letters. My credit score went from 578 to 725 and will go up more from now on. Thanks brother for not only helping me fix my credit and peace of mind but, educating me on how credit scores work and how to keep it top notch. You are the man. Best $200 I ever spent. If you need to delete blemishes from your credit report or increase your credit score , Write the email address i'll be leaving below, telling him of your credit service needs, you'll be glad you did so,especially if you've had eviction blemishes and collections wiped off your report. [email protected]
24 Лютого, 2020 16:02
Dr Macpherson Ви хочете купити нирку або хочете продати свою
нирка? Ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансові збої, і ви не знаєте, що робити
робіть, тоді зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам добро
сума грошей 500 000 доларів для вашої нирки. Мене звуть лікар МАКФЕРСОН, нефролог МАКФЕРСЬКОЇ КЛІНІКИ. Наша клініка спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємось цим
придбання та трансплантація нирок живим
відповідний донор. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії, Індії. Якщо ви зацікавлені у продажу чи купівлі нирок, будь ласка, не
не соромтеся зв’язатися з нами на
whatsapp +33751283487
Електронна пошта: [email protected]
З повагою
ДР МАКФЕРСОН.
23 Лютого, 2020 18:08
EOGHAN I got the 609 credit repair program from QUADHACKED at GMAIL. COM about 15 months ago. He got rid of 4 out 5 charge offs after 3 rounds of letters. My credit score went from 578 to 725 and will go up more from now on. Thanks brother for not only helping me fix my credit and peace of mind but, educating me on how credit scores work and how to keep it top notch. You are the man. Best $200 I ever spent. If you need to delete blemishes from your credit report or increase your credit score , Write the email address i'll be leaving below, telling him of your credit service needs, you'll be glad you did so,especially if you've had eviction blemishes and collections wiped off your report. QUADHACKED at GMAIL . COM
23 Лютого, 2020 07:43
Фінансова служба Льюїса Хорна Привіт, вам потрібна швидка позика з низькою процентною ставкою 3%? Фінансова служба Льюїса Хорна: Ми пропонуємо бізнес-позики, особисті позики, кредити на авто, студентські кредити, консолідація боргу Кредит, напр. Незалежно від того, наскільки хороший ваш кредит. Ми можемо зробити своє Надання фінансових послуг численним клієнтам у всьому світі. За допомогою наших гнучких пакетів кредитування позики можуть бути доступні протягом дуже короткого часу Час на обробку та передачу позичальнику. Якщо вам потрібна швидка позика, зв’яжіться зі мною електронною поштою нижче: [email protected] Заповніть наступну інформацію нижче: Ім'я: Прізвище: Вік: Країна: Контактна інформація: Розмір позики: Тривалість позики: Електронна адреса: Спасибі ...
3 Лютого, 2020 11:44
Dr Kate Adams Привіт усім.
Мене звуть д-р Кейт Адамс, асистент університетських лікарень Брістольського фонду NHS Foundation. Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємось купівлею та трансплантацією нирок з живим відповідним донором. Ми знаходимося в Дубаї, Туреччині, США, Малайзії. Якщо ви зацікавлені у продажу або купівлі нирок, не соромтеся зв’язатися з нами електронною поштою: [email protected]
Мій погляд
Д-р Кейт Адамс
Номер телефону: +2348146161694
drkateadamsblog.wordpress.com
3 Лютого, 2020 11:43
Dr Kate Adams Привіт усім.
Мене звуть д-р Кейт Адамс, асистент університетських лікарень Брістольського фонду NHS Foundation. Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємось купівлею та трансплантацією нирок з живим відповідним донором. Ми знаходимося в Дубаї, Туреччині, США, Малайзії. Якщо ви зацікавлені у продажу або купівлі нирок, не соромтеся зв’язатися з нами електронною поштою: [email protected]
Мій погляд
Д-р Кейт Адамс
Номер телефону: +2348146161694
drkateadamsblog.wordpress.com
2 Лютого, 2020 02:20
Adrian Bayford Хороший день
Вам потрібна позика на будь-які цілі? Ви маєте фінансові проблеми? Бридж Фінанс Сервіс гарантується у наданні фінансових послуг клієнтам із вигідною процентною ставкою. Наші позики прості та швидкі. Зверніться до нас сьогодні, щоб отримати необхідну позику. Ми можемо співставити будь-яку позику із процентною ставкою 2% до вашого бюджету. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв’яжіться з нами негайно через наступні дані ([email protected])
1 Лютого, 2020 05:13
Loan Urgent Я щасливий сьогодні, що отримав позику від цієї законної компанії після багатьох років фінансового спаду, і мене розірвали в процесі, поки я не зустрів цю чудову леді місіс Кайлу Абубакер, яка допомогла мені отримати кредит у розмірі 80 000 доларів та всіх претендентів на позики повинні зв’язатися з цією електронною поштою: via ([email protected])
27 Січня, 2020 17:17
DR MAXWELL Ви хочете купити нирку або хочете продати свою нирку? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансовий зрив, і ви не знаєте, що робити, то зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам гарну суму 500 000 доларів США для вашої нирки. Мене звуть доктор МАКСВЕЛЬ, я невролог в БІЛЬСЬКОМУ БОЛЬНИЦІ. Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємось купівлею та трансплантацією нирок з живим відповідним донором. Ми знаходимося в Індії, США, Малайзії, Сінгапурі. Японія
Будь ласка, повідомте нам, якщо ви зацікавлені у продажу чи купівлі нирок, не соромтеся звертатися до нас за електронною поштою та електронною поштою.
Електронна пошта: [email protected]
Що таке номер програми: +33751490980
З повагою
ГОЛОВНИЙ МЕДИЧНИЙ ДИРЕКТОР
DR MAXWELL
26 Січня, 2020 13:20
GREG OWEN Отримання легітимного кредиту завжди було величезною проблемою для клієнтів, які мають фінансову проблему та потребують її вирішення. Питання кредиту та застави - це те, про що клієнти завжди турбуються, коли шукають позику у законного кредитора. Але ми змінили цю різницю в галузі кредитування. Ми можемо домовитись про позику від 5000 євро. до 500 000 000 євро від 3% відсотків. Прохання негайно відповісти на цей електронний лист: [email protected]
Наші послуги включають в себе наступне:
1) Консолідація боргу
2) Друга застава
3) Кредити для бізнесу
4) Особисті позики
5) міжнародні позики
6) Позика на будь-які види
7) Сімейний кредит E.T.C
Ніякого соціального страхування та кредитної перевірки, 100% гарантія. Все, що вам потрібно зробити, - це нам точно знати, що ви хочете, і ми обов'язково здійснимо вашу мрію. GREG ВЛАСНА ФІРМА ФІРМА1 каже ТАК, коли ваші банки кажуть "НІ". Нарешті, ми фінансуємо невелику кредитну фірму, посередників, невеликі фінансові установи, оскільки ми маємо необмежений капітал. Щоб отримати детальнішу інформацію про отримання кредиту, зв'яжіться з нами, будь ласка, негайно відповідайте.
Контакт компанії InfoEmail Адреса: [email protected]
26 Січня, 2020 13:12
GREG OWEN Отримання легітимного кредиту завжди було величезною проблемою для клієнтів, які мають фінансову проблему та потребують її вирішення. Питання кредиту та застави - це те, про що клієнти завжди турбуються, коли шукають позику у законного кредитора. Але ми змінили цю різницю в галузі кредитування. Ми можемо домовитись про позику від 5000 євро. до 500 000 000 євро від 3% відсотків. Прохання негайно відповісти на цей електронний лист: [email protected]
Наші послуги включають в себе наступне:
1) Консолідація боргу
2) Друга застава
3) Кредити для бізнесу
4) Особисті позики
5) міжнародні позики
6) Позика на будь-які види
7) Сімейний кредит E.T.C
Ніякого соціального страхування та кредитної перевірки, 100% гарантія. Все, що вам потрібно зробити, - це нам точно знати, що ви хочете, і ми обов'язково здійснимо вашу мрію. GREG ВЛАСНА ФІРМА ФІРМА1 каже ТАК, коли ваші банки кажуть "НІ". Нарешті, ми фінансуємо невелику кредитну фірму, посередників, невеликі фінансові установи, оскільки ми маємо необмежений капітал. Щоб отримати детальнішу інформацію про отримання кредиту, зв'яжіться з нами, будь ласка, негайно відповідайте.
Контакт компанії InfoEmail Адреса: [email protected]
26 Січня, 2020 00:05
Пропозиція кредиту Ми пропонуємо позики всім щирим і шановним людям, тим, хто має потреби. Ми можемо надати вам кредити від 1000 до 3 000 000, навіть більше, знаючи, що ми між фізичними особами, наша процентна ставка 2% на рік, незалежно від суми, яка вимагається, тривалість повернення коштів становить 2 років 20 років, звичайно, залежно від суми позики. Зв'яжіться з нами для потреб у фінансуванні вашої заявки на позику, ми до вашої розпорядження. Не соромтеся зв’язатися з нами електронною поштою для отримання додаткової інформації: [email protected]
20 Січня, 2020 21:47
Dr Macpherson Ви хочете купити нирку або хочете продати свою
нирка? Ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші
через фінансовий зрив, і ви не знаєте, що робити
робіть, тоді зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам добро
сума грошей 500 000 доларів для вашої нирки. Мене звуть доктор МАКФЕРСОН
Я нефролог в Клініці Макферсон. Наша клініка є
спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємось цим
придбання та трансплантація нирок живим
відповідний донор. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії, Індії
Якщо ви зацікавлені у продажу чи купівлі нирок, не варто
не соромтеся зв’язатися з нами за WhatsApp +33751283487 та електронною поштою
Електронна пошта: [email protected]
З повагою
ДР MACPHERSON
19 Січня, 2020 13:12
Ashton Подайте заявку на швидку позику !!!!!!!!!
   Ви шукаєте кошти для погашення кредитів та боргів? Ви опинилися в а
трохи проблем із несплаченими рахунками і не знаю, куди йти куди
черга? Як щодо пошуку поважної фірми з консолідації боргів, яка може
допоможе вам зменшити щомісячні внески, щоб мати доступну ціну
варіанти погашення, а також приміщення для дихання, коли справа доходить до кінця
місяць і рахунки потрібно платити? Аштонділлон підтверджує позику будинку
відповідь. Зменшіть платежі, щоб полегшити напругу щомісячних витрат.
Електронна пошта: [email protected]
15 Січня, 2020 09:31
Doren Specialist Ви хочете продати нирки? Зверніться до лікарні за адресою [email protected] Ціна: $ 650 000USd Ми спеціалізувались на хірургії нирок, а також у нас є відповідні донори для придбання та передачі нирок. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії та Дубаї. Якщо ви зацікавлені у покупці або продаж нирок, зв'яжіться з нами електронною поштою. Електронна пошта: [email protected], а також наш номер Whatsapp +1 9146279784
Найкраща пропозиція.
15 Січня, 2020 09:31
Doren Specialist Ви хочете продати нирки? Зверніться до лікарні за адресою [email protected] Ціна: $ 650 000USd Ми спеціалізувались на хірургії нирок, а також у нас є відповідні донори для придбання та передачі нирок. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії та Дубаї. Якщо ви зацікавлені у покупці або продаж нирок, зв'яжіться з нами електронною поштою. Електронна пошта: [email protected], а також наш номер Whatsapp +1 9146279784
Найкраща пропозиція.
15 Січня, 2020 09:31
Doren Specialist Ви хочете продати нирки? Зверніться до лікарні за адресою [email protected] Ціна: $ 650 000USd Ми спеціалізувались на хірургії нирок, а також у нас є відповідні донори для придбання та передачі нирок. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії та Дубаї. Якщо ви зацікавлені у покупці або продаж нирок, зв'яжіться з нами електронною поштою. Електронна пошта: [email protected], а також наш номер Whatsapp +1 9146279784
Найкраща пропозиція.
15 Січня, 2020 09:31
Doren Specialist Ви хочете продати нирки? Зверніться до лікарні за адресою [email protected] Ціна: $ 650 000USd Ми спеціалізувались на хірургії нирок, а також у нас є відповідні донори для придбання та передачі нирок. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії та Дубаї. Якщо ви зацікавлені у покупці або продаж нирок, зв'яжіться з нами електронною поштою. Електронна пошта: [email protected], а також наш номер Whatsapp +1 9146279784
Найкраща пропозиція.
12 Січня, 2020 14:44
Dr Kate Adams Привіт усім.
Мене звуть д-р Кейт Адамс, я є фронологом в університетських лікарнях Брістольського фонду NHS Foundation. Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємось купівлею та трансплантацією нирок з живим відповідним донором. Ми знаходимося в Дубаї, Туреччині, США, Малайзії. Якщо ви зацікавлені у продажу чи купівлі нирок, не соромтеся зв’язатися з нами електронною поштою: [email protected]
Мій погляд
Д-р Кейт Адамс
Номер телефону: +2348146161694
12 Січня, 2020 14:44
Dr Kate Adams Привіт усім.
Мене звуть д-р Кейт Адамс, я є фронологом в університетських лікарнях Брістольського фонду NHS Foundation. Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємось купівлею та трансплантацією нирок з живим відповідним донором. Ми знаходимося в Дубаї, Туреччині, США, Малайзії. Якщо ви зацікавлені у продажу чи купівлі нирок, не соромтеся зв’язатися з нами електронною поштою: [email protected]
Мій погляд
Д-р Кейт Адамс
Номер телефону: +2348146161694
11 Січня, 2020 12:38
happy day Привіт всім, тут виходить доступна пропозиція про позику, яка назавжди змінить ваше життя, і заповіт про те, як я отримав кредит, щоб змінити життя моєї смертельної родини. Мене звуть місіс Клансі Декстер. Я живу у Флориді США і чи я сьогодні щаслива жінка? Я думав собі, що будь-який позикодавець може змінити життя Брока та моєї родини, я б посилав усіх, хто шукав позику до них. Вони подарували мені і моєму сімейному щастя. Мені знадобилася позика в 250 000 доларів, щоб почати своє життя знову як вдова з трьома дітьми. Я пішов до цієї компанії, яка позичила чесний і богобоязливий Інтернет-кредит, який допоміг мені отримати кредит в розмірі 250 000 доларів. . Долар, вони насправді є людьми, що бояться Бога, працюючи з авторитетною кредитною компанією. Якщо вам потрібна позика і ви впевнені в погашенні на 100%, зверніться до них і повідомте їм, що пані Кленсі передала вам їх. Контакт по електронній пошті:
[email protected]
8 Січня, 2020 20:27
Doren Specialist Ви хочете продати нирки? Зверніться до лікарні за адресою [email protected] Ціна: $ 650 000USd Ми спеціалізувались на хірургії нирок, а також у нас є відповідні донори для придбання та передачі нирок. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії та Дубаї. Якщо ви зацікавлені у покупці або продаж нирок, зв'яжіться з нами електронною поштою. Електронна пошта: [email protected], а також наш номер Whatsapp +1 9146279784
Найкраща пропозиція.
19 Грудня, 2019 11:57
Doren Specialist Ви хочете продати нирки? Зверніться до лікарні за адресою [email protected] Ціна: $ 650 000USd Ми спеціалізувались на хірургії нирок, а також у нас є відповідні донори для придбання та передачі нирок. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії та Дубаї. Якщо ви зацікавлені у покупці або продаж нирок, зв'яжіться з нами електронною поштою. Електронна пошта: [email protected], а також наш номер Whatsapp +1 9146279784
Найкраща пропозиція.
16 Грудня, 2019 18:36
Liza Зараз багато фірм займаються послугами авто "під ключ". Україна для бв машин - дуже гарний ринок, краще трохи з дефектом ніж ціла вкатана "українка".
Якщо самому займатися купівлею потриманого авто, то вийде забагато нервів та часу. Не всі до такого готові. Відносно недавно знайомий купував авто через сервіс [***]s://varta.ua/ru/, задоволений своїм вибором.
Зараз навряд чи хтось буде ризикувати своєю репутацією - вона дорожча ніж не якісне авто.
4 Грудня, 2019 05:51
DR MAXWELL..C Ви хочете купити нирку або хочете продати свою нирку? Якщо ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансовий зрив, і ви не знаєте, що робити, то зв’яжіться з нами сьогодні, і ми запропонуємо вам хорошу суму 500 000 доларів США для вашої нирки. Мене звуть доктор МАКСВЕЛЬ, я невролог в БІЛЬСЬКОМУ БОЛЬНИЦІ. Наша лікарня спеціалізується на хірургії нирок, і ми також займаємось купівлею та трансплантацією нирок з живим відповідним донором. Ми
знаходиться в Індії, США, Малайзії, Сінгапурі. Японія
Якщо ви зацікавлені у продажу або купівлі нирок, не соромтеся
щоб зв’язатися з нами на електронну пошту та електронну пошту
Електронна пошта: [email protected]
Що додатка номер: +33751490980
З повагою
МЕДИЧНИЙ ДИРЕКТОР
DR MAXWELL
29 Листопада, 2019 20:16
[email protected] Доброго ранку.
Вам потрібні були грошові позики між фізичними особами, щоб впоратися з фінансовими труднощами, щоб остаточно вийти з тупикової ситуації, яка викликає банки, відхиливши ваші файли заявок на кредит.
Ось сфери, з якими я можу вам допомогти: * Фінансовий
Позика на нерухомість.
Інвестиційний кредит.
Позика на автомобіль.
Консолідація боргу.
Кредитна лінія
Друга застава.
Купівля кредиту.
Особистий кредит.
Контакт: [email protected]
Skype: finance.micro1
Чекаю, щоб прочитати вас і ваші новини.
серцево
18 Листопада, 2019 16:32
LESLEY VISOSO I'm recommending  this credible ethical hacker  {[email protected]} to younger couples who are sensitive and seeking to be sure that their spouse is actually being real with their intentions . I used to condone an abusive marriage for so long before i got a divorce. The trauma made me stay away from relationship for a long while.
I always had this urge to be sure of the next person i was getting into a relationship with and giving my commitment to. then a friend i met during counselling recommended this amazing hacker {[email protected]} to me , he helped me spy on my fiancee at the time, i was  able to see him for who he really was and his intention was made known to me,i cloned his phone and could access all his sms, call logs and whatsapp messages  , he was a pedophile and i was able to find out due to the enormous amount of information revealed when QUADHACKED helped me hack his phone. i was glad i did this because i had two daughters.
for relative hack jobs,Phone hacking, hacking of whatsapp, facebook messenger, email hacks, phone spy, phone wire tap, phone clone reach out to him i promise you'll be glad .   
16 Листопада, 2019 17:30
Jupiter Medical Ви шукаєте можливість продати свою нирку за гроші через фінансовий зрив.
Медичний центр Юпітера терміново потребує донора нирок. Зверніться до нас на електронну пошту: [email protected] або зв'яжіться з нами на whatsapp: +1 (515) 2935520......
16 Листопада, 2019 00:33
Jerry Wesley Як я отримав позику протягом 48 годин від Джеррі Веслі !!!
Привіт, я отримую кредит у розмірі 50 000 доларів від містечка Джеррі Фінанс Хоум [email protected]:
Вам потрібна термінова позика протягом 48 годин? Мене звуть Сьюзен, мати-одиначка двох дітей. Я отримав свою особисту позику від Джеррі Уеслі, який допоміг мені та моїй родині повернутися до життя:
Щоб отримати швидку позику, зверніться до Джеррі Веслі на його електронну пошту: [email protected]
Контактна адреса електронної пошти: [email protected]
Дякую
З повагою
Сьюзен
16 Листопада, 2019 00:33
Jerry Wesley Як я отримав позику протягом 48 годин від Джеррі Веслі !!!
Привіт, я отримую кредит у розмірі 50 000 доларів від містечка Джеррі Фінанс Хоум [email protected]:
Вам потрібна термінова позика протягом 48 годин? Мене звуть Сьюзен, мати-одиначка двох дітей. Я отримав свою особисту позику від Джеррі Уеслі, який допоміг мені та моїй родині повернутися до життя:
Щоб отримати швидку позику, зверніться до Джеррі Веслі на його електронну пошту: [email protected]
Контактна адреса електронної пошти: [email protected]
Дякую
З повагою
Сьюзен
14 Листопада, 2019 01:22
Олена Шановні шукачі позик
У вас є якісь фінансові труднощі? Ви хочете розпочати власну справу? Ця кредитна компанія була створена правозахисними організаціями у всьому світі з єдиною метою - допомогти бідним та людям з фінансовими труднощами. Якщо ви хочете подати заявку на отримання позики, поверніться до нас з деталями нижче електронною поштою: [email protected]
Ім'я:
Необхідна сума позики:
Тривалість позики:
Номер мобільного:
Дякую і Бог благослови
КОНФІДЕНЦІЯ
Олена
11 Листопада, 2019 09:28
Doren Specialist Ви хочете продати нирки? Зверніться до лікарні за адресою [email protected] Ціна: $ 650 000USd Ми спеціалізувались на хірургії нирок, а також у нас є відповідні донори для придбання та передачі нирок. Ми знаходимося в Індії, Туреччині, США, Малайзії та Дубаї. Якщо ви зацікавлені у покупці або продаж нирок, зв'яжіться з нами електронною поштою. Електронна пошта: [email protected], а також наш номер Whatsapp +1 9146279784
12 Жовтня, 2019 06:17
Mr donald lee Здравствуйте,
Ми видаємо позики від 1000 до 100 000 000 доларів. Наші позики добре забезпечені та забезпечені під 2% процентною ставкою. Ми надаємо позики фізичним та організаціям з метою оновлення будинків, консолідації боргів, рефінансування та створення бізнесу. Звертайтесь до нас за електронною адресою: ([email protected]) Ми є міжнародною кредитною компанією, яка надає позики різним особам та компаніям у Європі, Азії, Африці та інших частинах світу. Ми пропонуємо позику в доларах США (британських фунтах), британському фунті (GBP) та будь-якій валюті на ваш вибір. Контактна адреса: ([email protected]) кредити доступні
Дисплей
* особисті позики (безпечні та незабезпечені)
* Бізнес-позики (безпечні та незабезпечені)
* іпотечні кредити
* синдикований кредит
* Студентська позика
* консолідація позики та багато інших:
Надішліть нам електронну пошту сьогодні ([email protected])
З повагою
Містер Дональд Лі
8 Вересня, 2019 17:30
Олена Ви хочете взяти позику і не знаєте, де взяти реальну позику?
Ви хочете створити бізнес, але у вас немає капіталу?
Чи потрібно звертатися за кредитом з будь-якої причини?
Ваша надія, нарешті, тут, оскільки ми надаємо швидкі та надійні позики, наша послуга є 100% справжньою і гарантує вам отримати позику під час подання заявки, будь ласка, зв'яжіться з нами електронною поштою та затвердіть сьогодні за адресою: [email protected]
Привітання,
Олена
[email protected]
30 Липня, 2019 12:15
Lutheran Hospital Це публічне оголошення для всіх, хто хоче продати нирку, у нас є пацієнти, які потребують пересадки нирки, тому, якщо ви зацікавлені продати нирку, будь ласка, зв'яжіться з нами по електронній пошті [email protected]
Ви також можете зателефонувати або написати нам на WhatsApp на +1 515 882 1607.
ПРИМІТКА: Ваша безпека гарантована і наш пацієнт погодився платити велику суму кожному, хто погодиться пожертвувати нирку, щоб врятувати їх. Ми сподіваємося почути від вас, щоб ви могли врятувати життя.
14 Липня, 2019 00:01
Elbert Ferdinand Вам потрібен легкий кредит для погашення рахунків? [email protected] з наведеною нижче інформацією
Повне ім'я:
Необхідна сума:
Тривалість:
Країна:
Телефон:
Усі відповіді повинні бути надіслані нам електронною поштою: [email protected]
25 Червня, 2019 22:29
FRED MORE Отримайте кредит зараз протягом 48 годин
Хороший день
Ви хочете бути підприємцем, запускати проект або купувати квартиру, або ви знаходитесь у фінансовій виправі, ваша допомога приходить зараз, ви втратили мрію, намагаєтеся підготуватися, не дайте вашим мріям померти, зверніться до пана Фреда більше, для швидкого і надійного кредиту.
Ми пропонуємо цей вид кредиту нижче:
1 бізнес-кредит
комерційний
кредит 3-ї квартири
кредит 4. авто
позика 5. автокредит та ін.
Ми пропонуємо кредити серйозним і щирим клієнтам, які готові співпрацювати з нами з відсотковою ставкою 3%, що варіюється від 100,000.00 до 500,000,000,000.00.
Зв'яжіться з нами швидко за допомогою електронної пошти ([email protected])
([email protected])
Номер: +919654763221
Підписано
Директор
Пан Фред більше
16 Червня, 2019 09:23
Elena Шановні шукачі кредитів
Ви в яких-небудь фінансових труднощах? Ви хочете розпочати власний бізнес? Ця кредитна компанія була створена правозахисними організаціями по всьому світу з єдиною метою допомогти бідним і людям з фінансовими труднощами життя. Якщо ви хочете подати заявку на отримання кредиту, зверніться до нас з наведеними нижче даними електронною поштою: [email protected]
Ім'я:
Необхідна сума кредиту:
Тривалість позики:
Номер мобільного:
Дякую вам і Бог благослови
Довіра
Олена
26 Травня, 2019 00:09
James НЕОБХІДНО ВАМ СПОСІБНИЙ ПОЗИЦІ, КРЕДИТ ПОЧАТИ НОВУ ЛІНІЮ БІЗНЕСУ АБО ПЛАТИТИ ДЛЯ КОНТАКТИ ЗАРАЗ. Кредити Фірми Довіри Клієнт, ми є юридичною, зареєстрованою та гарантованою компанією з кредитування та видаємо позики фізичним особам, компаніям, урядовим установам, церквам та бізнес-організаціям, а також людям усіх видів. Вам потрібний кредит для будь-яких цілей? Ви маєте фінансову проблему? Вам потрібне фінансове рішення? Кортні Інвестментс Лімітед - це рішення всіх ваших фінансових проблем, наші кредити легкі і швидкі. Зв'яжіться з нами сьогодні для того кредиту, який ви бажаєте, ми можемо організувати будь-який кредит, щоб відповідати вашому бюджету лише 3% відсотка. Якщо ви зацікавлені, зв'яжіться з нами електронною поштою: [email protected]
Сторінка:12
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!