Чому у Львові припинили рахувати автівки

2954 0
Останній підрахунок зареєстрованих авто у Львові здійснили ще у 2012-му році. Вже тоді їх кількість становила близько 180-ти тисяч. Спеціально для Tvoemisto.tv у прес-службі Регіонального сервісного центру МВСУ у Львівській області розповіли, чому нині не ведеться облік машин.
фото: kapital.kz

фото: kapital.kz

Процедура перерахунку автівок здійснювалась під час технічного огляду . Оскільки нині в Україні ця процедура не є обов’язковою, то кількість автівок, які проходять техогляд не є тотожною кількості зареєстрованих авто,  – поінформували у прес-службі Регіонального сервісного центру МВСУ у Львівській області.

Читайте також: В Україні змінять правила техогляду авто. 5 фактів

Останню офіційну процедуру підрахунку авт у Львові провели у 2012-му році, коли техогляд ще був обов’язковим. Нині ж поки невідомо, коли саме знову перераховуватимуть автомобілі Львова. Проте, як інформувало Tvoemisto.tv раніше, із 2019 року в Україну повернуть обов’язковий техогляд легкових машин. Він буде проходити раз на два роки. Він буде проходити на станціях технічного обслуговування (СТО). У Мінінфраструктури кажуть, що того вимагає виконання Угоди про асоціацію України з ЄС.

Читайте також: Водіям дозволили проходити медогляд у будь-якій установі

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!