На Tvoemisto.tv стартувала трансляція розмови про стратегію поводження з відходами

5480 0
Якою була та є стратегія міста щодо поводження з відходами у Львові? Про це та стан виконання «Програми поводження з відходами у Львові 2014-2018 рр.» розпочали дискутувати на зустрічі, організованованій дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів» спільно з соціальною ініціативою «Хтось не зробить!» при Комісії у справах молоді УГКЦ. Трансляцію заходу вже можна дивитися наживо.
фото: sud.ua

фото: sud.ua

Під час дискусії активні ГО та експерти презентують напрацьований варіант звернення до влади міста та області щодо вирішення проблеми з ТПВ у Львові, а також обговорять стан виконання і реалізації на січень 2017 р. «Програми поводження з відходами у Львові 2014-2018 рр.» (доповідають представники Львівської міської ради).

Юрій Зима, професор Лісотехнічного університету, під час обговорення презентує Стратегію поводження з ТПВ у Львові «Львів без сміття».

Учасники дискусії: екологи, науковці, експерти та екоактивісти, представники громадських екологічних організацій, перевізників сміття, Львівської міської ради, УГКЦ, підприємців, ЗМІ та активні мешканці Львова.

На дискусії також будуть присутні:  заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, начальник відділу житлової політики ОСББ (департамент ЖКГ ЛОДА) Галина Микитчак, начальник відділу екологічної експертизи та поводження з відходами ЛОДА Назарій Сорока, власник  фірми-перевізника ТзОВ "Грінера Україна" Богдан Михалусь, керівник відділу корпоративних клієнтів компанії «АВЕ Львів» Юрій Демцьо.

Коли? 24 січня (вівторок) 17:00

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться 24 грудня об 17:00 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці Твого міста.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням:http://tvoemisto.tv/debates/


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!