На Tvoemisto.tv стартувала трансляція сніданку з головним архітектором міста

2832 0
Нині, 17 лютого, на бізнес-сніданку, який організовує юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз» спільно із дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів», шукатимуть відповіді на питання, яким ми зможемо побачити Львів через 50 років та які європейські ініціативи з планування розвитку забудови міста будуть чи вже запроваджені у Львові?
фото: dom-ua.com

фото: dom-ua.com

Львів давно є перспективним містом щодо інвестицій та нових креативних запроваджень. Це стосується і забудов та нових майданчиків для ведення бізнесу тощо. Креативний квартал, майбутній індустріальний парк, різноманітні коворкінги та нові заводи з європейським капіталом, – все це активно запроваджується у Львові та його околицях. Та які плюси та переваги принесе це безпосередньо львів’янам? Про це ви можете послухати вже в завтра, 17 лютого, під час бізнес-сніданку, участь в якому візьмуть головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, забудовники, а також міжнародні експерти з питань забудов.

Також усі львів’яни мають змогу ставити свої запитання в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляцію наживо можна переглянути на сайті: tvoemisto.tv/on-line.

Довідка. Бізнес-сніданок про європейський досвід у плануванні розвитку забудови міста проводиться юридичною компанією «HD Partners» («Ейч.Ді.Партнерз»)  та  Tvoemisto.tv. Дискусійна платформа «Твоє місто Львів» реалізовується за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!