Сьогодні у Львові шукатимуть шляхи вирішення сміттєвої кризи. Де подивитись

6316 0
Сьогодні о 16:00 відбудеться дискусійна зустріч "Львів без сміття: місія (НЕ)реальна", організована дискусійною платформою Tvoemisto.tv "Твоє місто Львів" за участі голів інших міст області, перевізників, депутатів, чиновників, активістів.
фото: abc.net.au

фото: abc.net.au

Серед питань дискусії - що насправді відбувається зі сміттям у Львові та як досягти реальних змін щодо ситуації з відходами у місті? Які  є шляхи розв'язання сміттєвої кризи та який розподіл відповідальності  серед посадовців має бути? Що можуть зробити львів'яни, аби ситуація із сортуванням сміття змінилась у кращу сторону?  

Коли?

22 червня, 16:00

Основною аудиторією учасників дискусії будуть: представники фірм-перевізників, голови районних адміністрацій Львова, директор департаменту з питань поводження з відходами ЛМР, комісія екології та природокористування ЛМР, управління екології ЛОДА, представники національної поліції та прокуратури.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться о 16:00 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці Твого міста.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: >tvoemisto.tv/debates/.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!