Сьогодні у Львові шукатимуть швидкі та довгі рішення транспортних проблем

2737 0
Трансляція дискусії «Громадський транспорт у Львові: швидкі та довгі рішення» наживо розпочнеться 9 вересня о 12:00 на Tvoemisto.tv.

Як врегулювати ситуацію з громадським транспортом у Львові? Коли запрацює система електронного квитка в місті та скільки триватиме цей процес? Як покращити функціонування громадського транспорту у Львові? Про це та інше говоритимуть 9 вересня під час зустрічі, організованій  дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів».

Основною аудиторією учасників дискусії будуть представники управління транспорту та зв’язку ЛМР, представники перевізників та профспілки перевізників, депутати та громадські активісти.

Також усі бажаючі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  9  вересня о 12:00 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: >tvoemisto.tv/debates/


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!