Сихів матиме свій театр

17225 0
9 жовтня у червоній залі Культурно-освітнього центру імені Довженка відбудеться перша вистава театру «Domus». Про це повідомила Наталія Меньшикова, одна з організаторів театру та режисер майбутньої вистави, під час дискусійної розмови на тему: «Як повинні розвиватися райони Львова? Приклад Сихова», організованої порталом «Твоє місто».

Театр заснований з ініціативи Наталії Меньшикової та Дениса Федєшова на кошти організаторів та всіх охочих долучитися до створення театру. «В «Domus» зібралися люди різного віку, з театральним досвідом та без, об’єднані спільною ідеєю – створити театр. Зараз у театральному колективі семеро людей. До створення долучилися не тільки люди зі Львова, а й зі Сходу та інших регіонів України, наприклад, тканини нам прислали з Ужгорода», –  розповіла Наталія Меньшикова.

Перша вистава відбудеться 9 жовтня о 18:00 год. за адресою: просп. Червоної Калини, 81, Культурно-освітній центр ім. Довженка (червоний зал). Вхід безкоштовний.

Вистава «Уві сні та наяву» створена за мотивами творів Габріеля Гарсії Маркеса та Анни Соколової. «Це вистава про наше життя, співвідношення того світу, який ми б хотіли бачити, але поки що він існує тільки уві сні, та реального світу», – прокоментувала Tvoemisto.tv режисер.

Така назва театру також не випадкова. З латинської мови «Domus» перекладається як «дім». Більше того, назва латиною свідчить про вічність театру як мистецтва. Театральна трупа планує організовувати виставу щотижня: зранку –  для дітей, ввечері – для дорослих.

Підготувала Олена Ільків

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!