У Львові говоритимуть про зменшення генерування сміття на успішних прикладах. Де подивитись?

3909 1
Як зменшити генерування відходів на стадії купівлі товарів у супермаркетах? Як спільно напрацювати сталі рішення з представниками супермаркетів щодо заміни пакувальних матеріалів на більш екологічні та заохочення клієнтів до використання багаторазової тари? Про це та інше говоритимуть 7 жовтня під час дискусії "Як зменшити генерування сміття у Львові? Успішні історії та подолання перешкод на шляху до еко-дружності".
Фото: venturebeat.com

Фото: venturebeat.com

Коли? 7 жовтня,12:00

Учасники: представники супермаркетів, еко-активісти, представники ЛМР та соціально-відповідальний бізнес

Нагадаємо, що перша зустріч на тему зменшення генерування сміття на стадії купівлі товарів у супермаркетах відбулася 6 липня (запис: http://tvoemisto.tv/debates/19/), у якій взяли участь представники супермаркетів Львова, громадські активісти, експерти, підприємці та чиновники. Під час дискусії було обговорено, які пакувальні матеріали можна заміни на більш екологічно дружні, як стимулювати покупців користуватися власною тарою і які зміни до стандартів обслуговування потрібно внести тощо. У продовженні теми під час другої дискусії обговоримо, яких успіхів вдалося досягнути супермаркетам за 3 місяці, з якими труднощами стикнулися та як їх можна подолати.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  7 жовтня о 12:00 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: >tvoemisto.tv/debates/.

Контактна особа – Оксана Матійків 0932006831.

Довідка: проект Tvoemisto.tv «Платформа консенсусу», що здійснюється за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», сприяє встановленню у Львові триалогу між виконавчими органами міської ради, громадськими організаціями, ініціативами та представниками соціально-відповідального бізнесу. Дискусія "Як зменшити генерування сміття у Львові? Успішні історії та подолання перешкод на шляху до еко-дружності" організована у партнерстів з Еко-спільнотою Львова.


Читайте також:
29 Жовтня, 2016 10:37
axab Що робити, якщо у вашому населеному пункті проблеми з водою:
[***]s://[***].youtube.com/watch?v=u2GE95Hff9w
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!