У Львові пропонують запровадити дайджест електронних петицій

4986 0
Сьогодні, 25-го жовтня, під час дискусії «Чи потрібні Львову електронні петиції?» висловили ідею запровадження механізму інформування львів’ян про розгляд та реалізацію петицій, які їх цікавлять.
фото: ar.volyn.ua

фото: ar.volyn.ua

Ідею запровадження у Львові дайджесту електронних петицій висловила Тетяна Панасенко, представниця ГО «Правозахисна Організація «Верховенство закону». За її словами, такий механізм вдало реалізували у Києві.

Зокрема, завдяки дайджесту усі, хто проголосував чи цікавиться конкретною петицією, отримує на електронну пошту інформацію:

- на якому етапі розгляд петиції,
- які є нові петиції,
- які петиції є найпопулярнішими,
- витяги з протоколів засідань, під час яких розглядалися петиції, тощо.

Нагадаємо, Львів долучився до Єдиної системи місцевих петицій. Мешканці можуть реєструвати свої звернення, пропозиції та вимоги до посадовців і депутатів міської ради онлайн.

Довідка. Дискусійна платформа «Твоє місто Львів» створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу).

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!