У Львові стартувала дискусія про стан пам'яток архітектури. Де подивитись наживо

2961 0
У Львові розпочалася дискусійна зустріч на тему «Держустанови в пам’ятках архітектури: проблеми, виклики та перспективи».

В якому стані знаходяться пам’ятки архітектури, в яких розташовані державні будівлі та хто за них відповідає? Яким є європейський досвід реставрування та функціонування таких будівель? Про це та інше говоритимуть 9 грудня  під час  зустрічі, організованій дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів» за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії.

Основною аудиторією учасників дискусії будуть реставратори, історики, представники держустанов, які знаходяться в пам’ятках архітектури, начальник управління охорони історичного середовища ЛМР, урбаністи, начальник управління охорони здоров’я ЛМР.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться 9 грудня о 12:00 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можна переглянути за посиланням: >tvoemisto.tv/debates/.

Довідка. Дискусійна платформа «Твоє місто Львів» створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!