У Львові успішні жінки говоритимуть про освіту. Де подивитись?

9068 0
Чому освіта та знання є основною передумовою для особистісного розвитку, конкурентоздатності компаній та середовищ? Як впливає бізнес на зміну освітнього середовища? Про це говоритимуть 10 березня під час зустрічі, організованій юридичною компанією HD Partners («Ейч.Ді.Партнерз») спільно з Tvoemisto.tv.

Серед питань, які будуть обговорюватися на дискусії - зміни в освіті, світові тенденції в особистісному зростанні, вплив власника на освітній розвиток компанії та колективу, вплив бізнесу та лідерів на зміну освітнього рівня середовища.

Основною аудиторією учасників дискусії будуть успішні жінки Західної України, а це близько 50 осіб: власниці, керівники, топ-менеджери компаній, які працюють в регіоні.

Спікери: Лілія Боровець, співзасновниця Центру інноваційної освіти, Рената Чучмай, віце-президент SoftServe, Олександра Коваль, президент Форуму видавців у Львові, Марічка Артиш, координатор Групи розвитку бізнесу (м. Івано-Франківськ). Модеруватиме зустріч Світлана Жаб'юк, головний редактор Інтернет-медіа «Твоє місто».

Також усі львів’яни мають змогу ставити свої запитання в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  10 березня  о 9:30 на сайті: tvoemisto.tv/on-line.

Партнери дискусії: Банк «ВіЕс Банк», Страхова компанія «Уніка»Веб-студія «GoldWeb», готель "Асторія".

Довідка

Бізнес-сніданок про освіту та знання як основну передумову для особистісного розвитку, конкурентоздатності компаній та середовищ  проводиться юридичною компанією «HD Partners» («Ейч.Ді.Партнерз»)  та  Tvoemisto.tv. Дискусійна платформа «Твоє місто Львів» реалізовується за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!