Як трамваї і тролейбус від «Електрону» дисциплінують пасажирів у Львові?

10026 2
1 лютого у рамках дискусійної зустрічі «Громадський транспорт у Львові: які зміни чекають на мешканців міста?», яку ініціювало Tvoemisto.tv, керівник управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Віктор Щир зазначив, що у Львові вандали жодного разу не пошкодили машини марки «Електрон».
фото: theinsider.ua

фото: theinsider.ua

«Важливо, що нові трамваї і тролейбус марки «Електрон» ще жодного разу не були пошкоджені вандалами: ані подряпин, ані порізів, ані надписів у салоні. Так, були дорожньо-транспортні пригоди і доводилося ремонтувати кілька разів. Однак, перебування у комфортному транспорті, мабуть, певною мірою дисциплінує пасажира», – розповів Віктор Щир.  

Читайте також: Коли на вулицях Львова з'являться нові трамваї від «Електрону»

Нагадаємо, уже невдовзі вулицями Львова курсуватимуть нові автобуси від «Електрону». Заплановано, що вони з'єднають центр міста і один із спальних районів Львова. Tvoemisto.tv дізналось, коли містом курсуватимуть ці автобуси та на яких маршрутах.

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
2 Лютого, 2016 15:30
Олег 57 років А чому приховуєте факти,які мали місце саме в трамваях фірми "Електрон",наприклад,бомж обісцявся і обригав сидіння.
2 Лютого, 2016 14:51
Оля Нормальні люди себе і в тих "псячих будках" ведуть нормально,а бикам всеодно який транспорт!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!