Завтра у Львові говоритимуть про права та обов’язки містян

2793 0
Наскільки львів’яни юридично обізнані в своїх правах, зокрема у побутових питаннях? Якою є зона відповідальності патрульної поліції та як налагодити розуміння львів’ян, допомогою якої саме служби користуватись та як відстоювати свої законні права? Чи часто львів’яни звертаються до юристів? Про це та інше говоритимуть 21 вересня під час зустрічі «Зони відповідальності: наскільки львів’яни знають свої права та обов’язки?», організованій проектом Tvoemisto.tv «Платформа консенсусу» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».
фото: gk-press.if.ua

фото: gk-press.if.ua

Коли?

21 вересня,12:00

Основною аудиторією учасників дискусії будуть представники муніципальної дружини, патрульної поліції Львова, представники громадських організацій та ініціатив,  активні мешканці, представників соціально відповідального бізнесу, юристи.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  21 вересня о 12:00 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: http://tvoemisto.tv/debates/.

Довідка: проект Tvoemisto.tv «Платформа консенсусу», що здійснюється за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», сприяє встановленню у Львові триалогу між виконавчими органами міської ради, громадськими організаціями, ініціативами та представниками соціально-відповідального бізнесу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!