Фото: pixabay

Фото: pixabay

Безкоштовні коворкінги в Києві: куди можна піти попрацювати

5130 0
Узимку після відключень світла у Києві з'явилося багато безкоштовних коворкінгів. Вони й досі працюють у торговельно-розважальних центрах та офісах.

Розповідаємо, куди можна піти попрацювати за робочим місцем, скористатися інтернетом, підзарядити свої гаджети, якщо виникла така необхідність. 

Енерджи-хаб у Dream Yellow

Коворкінг знаходиться на 2 поверсі ТРЦ Dream Yellow на Оболоні. Територія займає більше 300 метрів квадратних. Там можна попрацювати або підзарядити свій телефон чи ноутбук. Організатори забезпечують відвідувачів безкоштовним Wi-Fi, електроенергією, розетками і питною водою.

Є зручні столи зі стільцями або крісла. Для дітей створили кімнату з іграшками і книжками. Вхід — вільний.

Адреса: Оболонський проспект, 1-Б.

Графік роботи: щодня 10:00 — 21:00.

Energy Space в ТРЦ «РайОN»

На першому поверсі поруч із Coffelat є коворкінг, у якому збільшили кількість робочих місць і площу покриття Wi-Fi. Скрізь доступні розетки для підзарядки гаджетів.

На тому ж поверсі біля закладу Sushi Take Out можна скористатися мікрохвильовкою і підігріти їжу, яку принесли з дому чи придбали в супермаркеті. Є безкоштовна гаряча вода із кулера. Торговий центр обладнаний генератором, то ж він є повністю автономний. Вхід — вільний.

Адреса: вулиця Миколи Лаврухіна, 4.

Графік роботи: щодня 10:00 — 21:00.

Автоковоркінг від «Сільпо»

Неподалік ЖК «Комфорт Таун» працює коворкінг на парковці супермаркету. Там є безперебійний зв’язок та інтернет від Starlink. У самому магазині можна зарядити гаджети та погрітися. Супермаркет забезпечений генератором і працює щодня.

«Сільпо» також пропонує замовляти продукти кур’єром з магазину прямо в салон автівки.

Адреса: вулиця Березнева, 12-А.

Графік роботи: щодня 07:30 — 22:00.

«Незламний хаб» в ТЦ «Епіцентр»

В «Епіцентрі», що неподалік від станції метро «Почайна», на третьому поверсі працює безкоштовний коворкінг. Він налічує понад 100 робочих місць, кавовий автомат, безкоштовний Wi-Fi й станції підзарядки гаджетів — «Заряджайзери». Для школярів обладнали спеціальну зона з пуфами, щоб вони могли продовжувати навчання онлайн у випадку відключення світла вдома.

«Незлайний хаб» повністю автономний, адже у торговому центрі є генератор, який дозволяє продовжувати роботу навіть за відсутності централізованого електропостачання. Вхід вільний.

Адреса: проспект Степана Бандери, 11-А.

Графік роботи: щодня 07:30 — 22:00.

«Пункт незламності» в River Mall

Зона, де можна підзарядити гаджети та попрацювати, облаштована поруч із залом IMAX. Є безкоштовний інтернет. Неподалік розташовані кафе, де можна замовити каву, чай, хот-доги, інші снеки або напої.

Під час відключень світла торговельний центр працює на автономному живленні, тому проблем з електропостачанням та інтернетом не буде. Можливі перебої на 10-15 хвилин під час перемикання живлення.

Адреса: Дніпровська набережна, 12.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 21:00.

Містечко Незламності на «Даринку»

Біля метро "Лісова" у торговому центрі "Даринок" доступні понад тисячу місць для роботи та відпочинку з безперебійним інтернетом від Starlink. Тут можна підзарядити гаджети та зігрітися. На територію пускають із домашнім улюбленцем, а також передбачена зона вигулу тварин.

Є кав'ярні, фудкорти та продуктові магазини. Вхід вільний.

Адреса: вулиця Якова Гніздовського, 1-А.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 21:00.

Ресторан багатопрофільного медичного центру «Лелека» в Пущі-Водиці

У закладі працює коворкінг для всіх охочих. Там є безперебійний інтернет, зв'язок, світло та тепло. У разі повітряної тривоги обіцяють забезпечити комфортабельним укриттям. Широкий вибір смачних страв та дитяче меню.

Можна попередньо зарезервувати собі місце за телефоном 044 390 34 44 або прийти у вільний час.

Адреса: Оболонський район, вулиця Квітки Цісик, 56.

Графік роботи: понеділок-субота 8:30-19:30, неділя 8:30-17:00.

Коворкінг для журналістів в офісі «Укрінформу»

У медіацентрі інформаційної агенції «Укрінформ» журналісти можуть скористатися  безкоштовним коворкінгом. Там є столи та пуфи, стабільне освітлення, зв’язок, багато розеток. У будівлі працює буфет.

На випадок повітряної тривоги облаштоване бомбосховище.

Адреса: вулиця Богдана Хмельницького, 8/16.

Графік роботи: будні з 10:00 до 18:00.

Коворкінг від «Нової Пошти» на Оболоні

Служба доставки тестує новий формат — поєднання вантажного відділення із невеликим коворкінгом для роботи.

Відділення обладнане генераторами та безперебійним інтернет-зв’язком, може працювати без електроенергії тривалий час. Місткість коворкінгу — 8 осіб.

Для усіх відвідувачів доступний безкоштовний Wi-Fi, кавомашина та зарядні станції, які дозволяють підзаряджати одночасно декілька електронних пристроїв. Окрім робочих місць, у приміщенні встановлено м’які меблі та дитячий куточок.

Адреса: вулиці Богатирська, 11.

Графік роботи: у будні з 8:00 до 21:00, у вихідні — з 9:00 до 18:00.

Анастасія Коваль

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!