Фото: Надія Марченко

Фото: Надія Марченко

Львів, який хочеться запам'ятати. Атмосферні фото засніженого міста

5694 0
Tvoemisto.tv пропонує переглянути фотографії зимового Львова.

Найбільш сніжний лютий за останні 20 років, а то й більше, уповільнив ритм Львова, занурив місто у справжню зимову казку. Його варто таким запам’ятати, бо хтозна, коли ще так всніжить. Височенні кучугури, закопані в снігу авто, непроїзні шляхи і тоненькі, витоптані доріжки на тротуарах – магія зимового Львова.

З 1996 року такої висоти снігового покриву у Львові не було, кажуть синоптики. Дорослі сутуляться від холоду, діти з останніх сил підіймаються на заковзану гору, хоча дуже радіють такій хурделиці, комунальники та й львів'яни потроху відкопують місто зі снігового полону.

Ще якийсь тиждень і його не стане. Тож пропонуємо добірку атмосферних фото, аби запам’ятати місто таким білим та незворушним.

Фото: Надія Марченко

 

 

Вибір Твого міста

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!