фото: bookforum.ua

фото: bookforum.ua

Хто може відвідати Форум видавців у Львові безкоштовно: категорії квитків, вартість

6320 0
13-17 вересня у Львові триватиме 24-й Форум видавців.

Цього року Форум видавців пропонує відвідувачам кілька різних категорій квитків.

Квиток на 1 вхід на книжковий ярмарок

Ціна: 25 грн.

Дає право на одноразовий вхід на книжковий ярмарок та всі заходи в палаці мистецтв і палаці Потоцьких.

Квиток на 1 день на книжковий ярмарок

Ціна: 40 грн.

Дає право на багаторазове відвідування книжкового ярмарку впродовж дня, всіх заходів у палаці мистецтв та інших локаціях, за винятком платних подій. Потрібно обміняти на браслет на вході в палац мистецтв.

Читайте також: 24-й Форум видавців у Львові: чим дивуватиме книжковий фестиваль цьогоріч

Квиток на 4 дні на книжковий ярмарок, літфест та тематичні дискусійні кластери

Ціна: 80 грн (до 31 серпня включно), 100 грн (з 1 по 13 вересня включно), 120 грн (продаж на місці). Можна придбати онлайн на офіційному сайті Форуму.

Дає право на багаторазове відвідування книжкового ярмарку впродовж 14-17 вересня, всіх заходів у палаці мистецтв та інших локаціях, за винятком платних подій. Потрібно обміняти на браслет на вході в палац мистецтв.

Студентський квиток на 2 дні на книжковий ярмарок, літфест, тематичні дискусійні кластери

Ціна: 20 грн.

Дійсний за наявності студентського квитка. Дає право на багаторазове відвідування книжкового ярмарку впродовж 14-15 вересня, всіх заходів у палаці мистецтв та інших локаціях, за винятком платних подій. Потрібно обміняти на браслет на вході в палац мистецтв, пред’явивши студентський квиток.

Читайте також: На Форум видавців приїдуть понад 50 іноземних письменників

Безкоштовний вхід для пільгових категорій

Пенсіонери, особи з інвалідністю, воїни АТО, багатодітні родини, переселенці (за умови пред’явлення посвідчення), діти до 16 років мають право на багаторазове відвідування книжкового ярмарку, всіх заходів у палаці мистецтв та інших локаціях, за винятком платних подій.

Безкоштовний вхід 14-15 вересня

Дійсний для працівників навчальних закладів, бібліотек, музеїв, театрів, а також для груп студентів від 10 осіб. Необхідна попередня реєстрація на сайті після 14 серпня. Дає право на багаторазове відвідування книжкового ярмарку впродовж 14-15 вересня, всіх заходів у палаці мистецтв та інших локаціях, за винятком платних подій. Квиток потрібно обміняти на браслет на вході в палац мистецтв, пред’явивши посвідчення з місця роботи або студентський квиток.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!