На правах реклами
Фото: Надія Марченко

Фото: Надія Марченко

Як у Львові працює табір від креативної та інноваційної школи. Фото

8194 0
До кінця літа дітей ще можна записати у другу зміну табору.

Літо у самому розпалі, тому в дітей ще є трохи часу провести канікули активно та пізнавально. Численні майстер-класи, екскурсії, розваги, цікаві квести, а також невичерпний потік усмішок, запалу і просто гарного настрою пропонує табір від ThinkGlobal Lviv. Тут діти отримають не лише незабутні враження та розкриють свій творчий потенціал, а й знайдуть нових друзів на все життя.

Активності і в місті, і за межами

Як відомо, цього року навчальний процес у багатьох львівських школах тривав до кінця червня. Та навіть у перший місяць літа уроки у ThinkGlobal Lviv супроводжувались майстер-класами і цікавими активностями.

Читайте також: Школа по сусідству. Як навчальні заклади можуть вдало функціонувати біля дому

Кожен тиждень у школі мав свою тематику: наука, арт, інженерія, здоров’я. Діти досліджували життя, дізнавались цікаві факти про відомих вчених, творили шедеври на арті та інженерії, розфарбовували футболки, виготовляли сувеніри з дерева, тіста, готували корисні салати, брали участь у майстер-класах з приготування піци, суші. А щоп’ятниці відвідували екскурсії – океанаріум, іподром, стадіон «Арена Львів», інтерактивні музеї, парк скульптур, студії звукозапису, розважальні комплекси та багато інших цікавих місцин неподалік Львова. Більше того, діти мали можливість поспілкуватися в форматі вільного діалогу з відомими письменниками, театралами, бізнесменами.

Зазначимо, що ThinkGlobal Lviv є співорганізатором літнього англомовного табору з Айкідо, цього року у червні табір відбувся у Солотвино, що на Закарпатті, а в липні – у Болгарії. Крім того, студенти відпочивали на адріатичному узбережжі у Хорватії, а також брали участь у міжнародній мовній школі у турецькому місті Стамбул.

Попереду – найцікавіше

Для тих, хто досі не встиг відпочити та оздоровитися із ThinkGlobal Lviv, ще є така можливість.

У кожної дитини є свій неповторний талант, а табір від креативної та інноваційної школи дає хорошу можливість цей талант відкрити і розвинути. Наприклад, у другій половині липня на дітей чекає поїздка у шаховий табір, який відбудеться в Орявчику, що на Сколівщині.

А для тих, хто цікавиться космосом, можна не лише спробувати його дослідити, а й дізнатися про NASA у Космічному таборі – Space-Camp. На дітей двох вікових груп – 5-8 та 9-12 років чекає цікава англійська з носіями мови, різноманітні майстер-класи та творчі студії, активні ігри, банси та квести на свіжому повітрі, хімічні та фізичні досліди, інтелектуальні настільні ігри, музичні заняття, екскурсії та смачні пікніки у парку, будівництво власної ракети, марсоходу та космічно-злітної станції, Scratch та Minecraft для створення свого космічного проєкту, а також тематична космічна вечірка. Такий космо-табір, мабуть, би точно рекомендував сам Ілон Маск.

Увесь табір націлений на командотворчі ігри, розкриття творчого потенціалу, креативні завдання, наукові досліди, спортивні активності, естафети, проектну роботу та тік-ток – челендж, який записуватимуть на відео.

Літній табір у ThinkGlobal Lviv проводять вчителі та куратори інноваційних шкіл, а для проведення окремих занять чи майстер-класів запрошують гостей.

Хто може взяти участь у таборі та як записатись?

Участь у таборі від ThinkGlobal Lviv можуть взяти як учні інноваційної школи, так й з інших навчальних закладів міста. Табори відбудуться в межах власних приватних шкіл, що на вул. Дагестанська, 24 та вул. Зелена, 115а.

Перша зміна табору уже триває, проте з наступного тижня буде наступна: з 19 до 30 липня на вул. Зеленій, 115а.

Читайте також: Кожен п'ятий урок англійською. У Львові відкривають нову приватну школу

На кожній зміні сформовані дві вікові групи дітей: молодша група для дітей 5-8 років, а також старша – 9-12 років.

Вартість зміни табору – 5 тисяч грн. Сюди входить уся щоденна цікава освітньо-розважальна тематична програма, а також триразове харчування: сніданок, обід і підвечірок. Також є можливість поденного перебування у таборі. У такому випадку оплата становить 500 грн за день.

Для того, щоб встигнути взяти участь у таборі, достатньо зареєструвати дитину у формі.

Ольга Шведа

Фото ThinkGlobal Lviv та Надії Марченко 

Повна або часткова републікація тексту без письмової згоди редакції забороняється і вважається порушенням авторських прав.

Освіта 3.0

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!