На правах реклами

У місті, але біля лісу. Де у Львові купити квартиру поближче до природи

8808 0
Той, хто спробував жити за містом, де свіже повітря і поблизу ліс, парк чи озеро, вже ніколи не захоче повернутись у шумний мегаполіс.

Прогулянка у лісі чи горах покращує здоров’я та самопочуття людини. Ще краще – мешкати поблизу такої місцевості. Не почуватися наче в «мурашнику», що вкрай актуально в час карантину, а мати більше простору, насолоджуватись краєвидами озера і лісу та дихати свіжим повітрям відтепер цілком реально і у великому місті. Для цього не обов’язково переїжджати у Карпати.

Тvoemisto.tv розпитало в експертів та представника будівельної компанії «Еко-Дім», що зводить житловий комплекс нового формату в екологічному районі поруч з вулицею Зеленою, чому важливо і корисно жити поряд з лісом.

Життя в гармонії з природою

За словами експерта з терапії, львів’яни все частіше обирають місце для проживання біля парків, подалі від центральних вулиць, а поближче до природи.

«Чисте повітря – одна з основних причин, чому люди, особливо сім’ї з дітьми, переїжджають за місто. Користь від проживання поблизу лісу чи взагалі біля дерев, які виробляють кисень,  – неоціненна. Адже це і запорука міцного імунітету, підвищення тонусу організму, і боротьба з хворобами, й укріплення внутрішньої гармонії», – каже експерт.

Крім того, мешкаючи в більш тихій місцевості, особливо біля лісу, а не в шумному місті, де постійно є рух і загазованість, людина стає спокійнішою, психологічно стійкішою та здоровішою, у неї покращується сон, внутрішня рівновага, що так потрібна у теперішній час.

«Тож, по можливості, раджу обирати житло саме таке – життя біля лісу додасть здоров’я, позитивного настрою, енергії та роки життя», – додає експерт.

Сучасний мікрорайон малоповерхової забудови «Еко-Дім на Надійній» від будівельної компанії «Еко-Дім» створений з думкою про комфортне життя в гармонії з природою та має чудове розташування: з одного боку – Винниківський природний лісопарк, а з іншого – вулиця Зелена (район Старого Сихова). Так би мовити, в місті, але біля лісу.

За словами керівника відділу продажу компанії «Еко-Дім» Романа Бука, цей житловий комплекс абсолютно нового формату. Площа комплексу достатньо велика – 3,4 гектари. Житлова забудова складатиметься з 8-ми малоповерхових будинків по 2 під’їзди в кожному. Три з них будуть триповерховими, а п’ять – п’ятиповерховими. Та попри масштабну забудову, у ЖК «Еко-Дім на Надійній» житиме не більше 200 сімей.

Вся територія комплексу – і для відпочинку, і під комерцію (пекарня, магазин, аптека, садочок) – буде під охороною.

Також тут повністю продуманий міжбудинковий простір. Уся внутрішня територія житлового комплексу спроєктована так, що автомобілі не паркуватимуться у подвір'ї та не стоятимуть поблизу дитячих майданчиків, клумб чи під вікнами – ця частина буде суто пішохідна. Транспорт рухатиметься виключно навколо комплексу. Натомість поряд із в’їздом в житловий комплекс передбачений окремий критий дворівневий паркінг зі встановленим відеонаглядом. Тож мешканцям не заважатимуть ані автомобільний шум, ані шкідливі вихлопи під вікнами квартир. Забудовник впевнений, що майбутні мешканці оцінять таке планування, оскільки для них важливими є активність та здоровий спосіб життя.

Крім того, за словами Романа Бука, на території буде можливість влаштувати станцію підкачки шин автомобілів та велосипедів, а з часом – облаштувати зарядну станцію для електромобілів. Переваги життя в житловому комплексі відчують і ті, хто без автівок: від вулиці Зеленої тут вже облаштувують освітлену дорогу з тротуаром, а із завершенням будівництва почне курсувати маршрут громадського транспорту.

Придбавши квартиру в ЖК «Еко-Дім на Надійній», можете бути певні, що ваші діти будуть у безпеці – дитячі майданчики розташовані подалі від доріг, як і пішохідні, велосипедні доріжки, футбольне поле, спортивні тренажери. Тому можете сміливо відпускати дітей на вулицю. А для душевного спілкування зі сусідами та рідними у ЖК передбачені місця під затишні альтанки та зони барбекю.

За словами Романа Бука, подбали тут і про тих, хто житиме з домашніми улюбленцями. На території житлового комплексу запланували спеціальні станції обслуговування домашніх тварин, де можна взяти спеціальні гігієнічні мішечки, серветки та помити лапки «меншим друзям» перед поверненням в квартиру.

А чого тільки вартує свіже повітря, яке оточуватиме квартири в ЖК «Еко-Дім на Надійній».

«Будинки розташовані зовсім поруч біля Винниківського лісопарку, тож якщо захочете прогулятися, подихати свіжим повітрям чи навіть назбирати грибів – буде достатньо прочинити хвіртку з території житлового комплексу і ви опинитеся у мальовничому місці, де зможете насолодитись тишею та спокоєм справжнього лісу і вдихнути свіжого повітря на повні груди», – каже Роман Бук.

У пошуках кисню, здоров’я та затишку

Справді, жити у місті – це здебільшого дихати забрудненим повітрям через дефіцит рослинності, велику кількість автомобілів і сміття. Зовсім по-іншому дихаєш і почуваєшся, коли виїдеш за місто. Дерева та інша рослинність, що виділяють кисень та поглинають вуглекислий газ, покращують настрій і додають здоров’я.

Виявляється, у Винниківському лісі можна знайти більше 50-ти різних видів дерев. За словами експертки з міського озеленення, цей ліс виник на основі Винниківського дендрологічного парку, створеного професором, членом Польської академії наук Станіславом Соколовським.

Понад сотню років тому тут акліматизували такі деревні породи, як береза канадська, береза вишнева, карія біла, дуб австрійський, туя гігантська, кипарисовик Лавсона, сосна скельна, дугласія голуба, ялиця кавказька. Дотепер збереглися не всі види: частина з них загинула через непристосованість до екологічних умов середовища, а частина – унаслідок природного відбору і конкуренції з місцевими лісовими породами. Але та частина, що збереглася, заслуговує на особливу увагу.

Найбільш стійкими та високопродуктивними у наших умовах виявились дугласія зелена, сосна чорна, модрина японська та європейська, дуб північний та бук. Усі вони приносять величезну користь людям, тому що насичують організм киснем, а отже – здоров’ям.

Живіть із задоволенням

За словами керівника відділу продажу компанії «Еко-Дім» Романа Бука, жити в гармонії з природою можна буде зовсім скоро. Компанія активно веде будівельні роботи, аби всі охочі якнайшвидше отримали затишне і тихе житло у мальовничому місці.

Здача першої черги будівництва, а це три будинки (дві п’ятиповерхівки і одна триповерхівка, які розраховані на 98 квартир), передбачена на кінець 2021 року. Упродовж 2022-го до будинків підключать всі комунікації, аби мешканці могли почати ремонт та уже планувати переїзд в омріяні квартири.

Що стосується другої черги будівництва, то її здача передбачена на кінець 2022 року, а підключення до комунікацій – ще через рік.

В «Еко-Дім на Надійній» запроєктовані 1, 2 та 3-кімнатні квартири оптимального планування. Однокімнатні квартири можна обрати площею від 47 квадратних метрів , двокімнатні – від 64,5, а трикімнатні – від 98 квадратних метрів. У всіх – зручне планування та чудовий вигляд з вікон.

«Кожна квартира особлива – в одних передбачені балкони, тераси з виглядом на ліс, в інших є панорамні енергоощадні вікна, які можуть стати своєрідним екраном, де можна спостерігати за життям лісу в різні пори року, насолоджуючись чашкою кави чи чаю», – каже Роман Бук.

Для зацікавлених є опція відвідування будівництва. Фахівці покажуть майбутню квартиру та нададуть відповіді на всі питання – якість матеріалів, з яких будують будинки, комунікації, характеристики вікон, дверей, документальні питання тощо.

До речі, ціни на квартири в «Еко-дім на Надійній» досить помірні – від 14 700 грн за квадратний метр. До кінця грудня в компанії діє акція «Кешбек». Це означає, що від кожного оплаченого квадратного метру квартири компанія «Еко-Дім» повертає 300 гривень. Для тих, хто не готовий заплатити усю суму одразу, діє розтермінування від забудовника під 0%.

Тож, скористатися такою вигідною пропозицією зможуть і молодь, яка готова роз’їхатись з батьками й купити своє перше житло, і сімейні пари з дітьми, і ті, хто довго жив у міській метушні та хоче у спокої і комфорті жити поближче до природи. Все частіше помешкання в місті, але біля лісу, обирають ті, кому не обов’язково щодня бувати у місті, тому що можуть працювати із дому. Чисте повітря, чудовий вид із вікна налаштують на роботу якнайкраще.

Зараз є ідеальна нагода інвестувати в перспективну нерухомість. Зазвичай квадратні метри дорожчають на 20% від моменту початку будівництва до його завершення. Новий формат житлового простору в «ЕКО-ДІМ на НАДІЙНІЙ» за пару років стане трендом і його вартість значно зросте. Тому пам’ятайте: купуючи вигідно зараз, ви інвестуєте в майбутнє.

Із деталями можна ознайомитися на сайті або зателефонувати за номером 0800 40 20 10 (дзвінки по Україні безкоштовні). Відділи продажу розташовані на вул. Миколайчука, 36А та вул. Тракт Глинянський, 152.

Фото надані будівельною компанією «Еко-дім»

Міські акценти

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!