У Львові стає популярним світовий тренд: на ринку з’явились smart-квартири

35315 0
Дедалі більшою популярністю у світі користується так зване smart-житло – функціональні квартири-студії до 25 кв.м. Подібні проекти вже кілька років успішно реалізовуються, зокрема, у Києві. У Львові вже також можна знайти таке «розумне житло».

Smart-квартири - новий тренд сучасного міста

Smart-квартири – це невелике за площею житло з досконало продуманим плануванням. Від звичайної однокімнатної квартири їх відрізняє, у першу чергу, принцип – жодного зайвого метра. Кухня об’єднується з вітальнею у кімнату-студію, де можна приймати гостей окремо від так званої інтимної зони – невеликої, але зручної спальні. Попри малометражність, такі квартири мають повноцінні санвузли та вбудовані гардеробні кімнати.

У Львові житло такого типу на сьогодні пропонує лише Парус Development. Компанія активно працює над проектом «Парус Smart» – інноваційним житловим комплексом на вулиці Трускавецькій.

Що пропонує Parus Develоpment

«Парус Smart» – житловий комплекс з квартирами площею 22-25 кв.м. За бажанням клієнта також можна зробити готовий ремонт- якісно та вигідно. Їхня функціональність приблизно однакова – повноцінний санвузол, велика шафа-купе з вбудованим холодильником, кухня-ніша з елементом вітальні, а також спальня. У відділі продажу буде облаштований прототип такої квартири на 24 кв.м., щоб клієнт міг наочно оцінити всі переваги та відчути, як це – жити в «розумному» просторі.

«Для України такий формат є свіжою пропозицією, оскільки в нас тривалий час діяли норми, які забороняли будувати малометражні квартири. Але ми звикли першими впроваджувати інновації, – розповідає директор Парус Development Олег Манзій. – Зокрема, у «Парус Smart» будуть доступні ті ж технологічні новинки, що і в інших житлових комплексах: наприклад, ip-домофони, безкоштовний wi-fi по всьому будинку, контролер опалення. Окрім того, ми приділили особливу увагу планувальним рішенням. Наші smart-и створюються одночасно з рекомендаціями стосовно розстановки меблів, які максимально розкриють функціонал квартири».

Так, за бажанням клієнта йому можуть допомогти в умеблюванні нового житла. Цим, як і ремонтом, займається партнер Парус Develоpment – компанія Planium, яка вже два роки працює зі smart-квартирами в Києві. Уже є розроблені кілька варіантів стандартного дизайну – у межах кошторису від 50 до 75 тисяч гривень.

«Ми пропонуємо свої послуги в ремонтно-оздоблювальних, технічних роботах, – додає Оксана Павлюк, директор львівського офісу Planium. – Усього за місяць працівники нашої компанії можуть повністю підготувати житло до в'їзду мешканців. У складеному кошторисі прописаний ремонт, декоративні елементи, а також частина меблів – шафи, кухня, дивани. Але це не є догма. Ми пропонуємо варіант, який можна змінювати, підлаштовувати індивідуально під потреби клієнта».

При купівлі smart-квартир клієнтам будуть запропоновані такі ж знижки, як і для інших житлових комплексів від Парус Development. Зокрема це знижки при 100-відсотковій оплаті, а також можливість розтермінування оплати на півтора року без відсотків та без прив’язки до курсу валют.

Чому це вигідно

Вартість такого житла є значно нижчою за вартість звичайної однокімнатної квартири. У «Парус Smart» ціни стартуватимуть від 300 тисяч гривень. Тож такі квартири-студії стануть чудовим бюджетним рішенням, у першу чергу, для молодих львів’ян. Через функціональність планування такого житла, у клієнтів не буде площі, за яку вони заплатять зайві гроші.

«Окрім ефективних планувальних рішень, наша компанія пропонує безпрецедентний рівень якості та виконання усіх взятих на себе зобов'язань, – запевняє Вікторія Погасій, керівник відділу маркетингу та продаж Парус Development. – Ми використовуємо надійний бетон для монолітного каркаса будинків, ставимо вікна та двері з перевіреною фурнітурою, ретельно обираємо постачальників труб, електрики, утеплювачів – усього того, що забезпечить майбутнім мешканцям комфортне проживання у довгостроковій перспективі».

Довідка

Компанія Парус Development працює на ринку з 2015-го року. Напрямки діяльності – проектування, будівництво та реалізація масштабних інноваційних житлових проектів.

Компанія вже збудувала та ввела в експлуатацію житловий комплекс «Парус» по вул. Липинського, 26. На стадії активного будівництва – житлові комплекси «Парус Park» по вул. Кульпарківська, 63 та «Парус Life» по вул. Городницька, 7. У 2017-му році планується виведення на ринок двох масштабних проектів квартальної забудови – «Парус City» та «Парус Smart».

На правах реклами 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!