Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Вибори до Львівської міськради. Перша «десятка» УГП

2726 0
У Львівській ОТГ виділено шість виборчих округів, на яких оберуть 64-х депутатів ради громади. На кожному з округів політичні сили можуть висунути від 5 до 12 кандидатів за своїм порядковим списком. До міськради зможуть потрапити представники політсил, що подолають виборчий бар’єр у 5%.

Tvoemisto.tv знайомитиме своїх читачів із кандидатами у депутати ради Львівської ОТГ. Сьогодні пропонуємо першу «десятку» виборчого списку Української Галицької партії. Це:

  • Юлія Гвоздович
  • Ірина Бек
  • Андріана Шехлович
  • Мирослав Данилків 
  • Роман-Даниїл Кучер
  • Маркіян Юринець
  • Богдан Цюваник
  • Олександр Ябчанка
  • Наталія Процак-Пашко
  • Марта Рудковська 

Юлія Гвоздович – кандидатка на голову Львівської ОТГ. У 2019 році балотувалась до Верховної Ради України 9-го скликання по списку від партії «Голос» під номером 36, але не пройшла. Упродовж 2016-2018 років була головою Львівського міського осередку Української галицької партії. На місцевих виборах у 2015 році обрана депутаткою Львівської міськради. Голова постійної комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова. Є співзасновницею та головою ГО «Батьки в дії», співініціаторкою громадського руху «Львів дружній до сімей і дітей». Також – ініціаторка руху «За гідні пологи». Пластунка.

Читайте також: Вибори до Львівської міськради. Перша «десятка» Об'єднання «Самопоміч»

Ірина Бек – зараз керівниця Львівської міської організації УГП, директорка навчальних програм управлінського розвитку Інституту лідерства та управління Українського католицького університету, експертка УГП з питань освіти.

Була викладачкою на кафедрі соціології та соціальної роботи НУ «Львівська Політехніка», викладачкою управлінських курсів кафедри соціальної педагогіки УКУ.

Досі бере участь у роботі ГО «Оселя», яка займається соціалізацією малозабезпечених.

Андріана Шехлович – координаторка економічної експертної групи Української галицької партії. Була помічницею чинної народної депутатки від партії «Голос» Галини Васильченко.

Народилася на Яворівщині. Освіту здобувала у Львівському університеті імені Івана Франка на економічному факультеті.

Раніше, за даними Youcontrol, займалась наданням юридичних послуг.

Мирослав Данилків – депутат Львівської міської ради. Народився у 1960 році, мешкає у Львові. Заснував ВГО Ліга підприємців, рух «SaveФОП», ГО «Центр розвитку супер старт» та ГО «Християнська Україна».

За даними You Control, підприємець Мирослав Данилків займається роздрібною торгівлею залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах.

Роман-Даниїл Кучер –  Інженер Інституту геологіії, геохімії горючих копалин Національної академії наук України. Голова благодійної організації «Перспектива 24». Кандидат економічних наук.

Читайте також: Вибори до Львівської міськради. Перша десятка партії Слуга народу

Маркіян Юринець – народився у Львові, до 13 років вчився у Львові, але потім переїхів в Італію. Закінчив факультет соціології у Болонському університеті. Під час Революції Гідності повернувся, був дотичний до створення найбільшого коворкінг-центру в Західній Україні. Але найбільшим проектом є – declaration.com.ua, де зараз розміщено близько 8 мільйонів людей.

Ще були проєкти «Гарна хата»(реєстр публічних людей, які мають будинки, елітну нерухомість), «Посіпаки»(реєстр даних народних депутатів всіх скликань та їх помічників), «Посіпаки -2» (регіональні і місцеві помічники депутатів);

Богдан Цюваник – голова благодійного фонду «Гуманітарні ініціативи» (виробництво захисних екранів для медиків), заступник директора БО «Мальтійська служба допомоги» у Львові.

У 2014-2019 роках був помічником народного депутата України 8-го скликання від «Народного фронту» Ігоря Васюника.

За даними You Сontrol, на нього зареєстроване ТОВ «Український студент». Сфера діяльності – надання інформаційних послуг.

Олександр Ябчанка – відомий як радник ексміністерки охорони здоров’я Уляни Супрун, колишній речник МОЗ України та керівник групи «Реанімаційний пакет реформ».

Народився на Закарпатті, але з 1982 року мешкає у Львові. Закінчив Львівський медуніверситет імені Данила Галицького. Працював лікарем у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі та викладав на кафедрі педіатрії та неонатології у Львівському медуніверситеті.

Кандидат медичних наук за спеціальністю педіатрія, гематологія. Навчається у Київській школі економіки на магістерській програмі. Працює викладачем в УКУ.

У 2019 році йшов самовисуванцем у мажоритарному 124 окрузі, до якого входять Червоноград, Сокальський та Кам’янка-Бузький райони, але нардепом так і не став.

За даними YouControl, Олександра Ябчанка є засновником львівської компанії ТзОВ «Голдман маркетинг» та київської «Документальна реконструкція».

Наталія Процак-Пашко – мешкає у Львові. Навчалася на хімічному факультеті та менеджменті у ЛНУ ім. Івана Франка. А також – у Школі демократії EECMD.

Громадська активістка, її проєкти стали «переможцями» громадського бюджету. Два шкільних, а також один масштабний – реконструкція озера на Панча;

Марта Рудковська – адвокатка, кандидатка юридичних наук. Освіту здобувала спочатку у Дрогобицькому педагогічному ліцеї, пізніше – у Львівському університеті імені Івана Франка (спеціальність правознавство).

У 2017 році захистила дисертацію у Львівському державному університеті внутрішніх справ, після цього працювала викладачем кримінального права.

Читайте також: Вибори до Львівської міськради. Перша «десятка» Європейської солідарності

Tvoemisto.tv також пропонує читачам ознайомитись із аналізом програм кандидатів на голову Львівської ОТГ за ключовими проблемами міста, які бачать члени спільноти «Твого міста»:

Також пропонуємо ідеї кандидатів на голову Львівської ОТГ для вирішення транспортної проблеми у Львові і проблеми сміття та хаотичної забудови.

Нагадуємо, що місцеві вибори відбудуться 25 жовтня. Щоб процес волевиявлення був успішним, дізнайтесь нові правила заповнення бюлетенів та роботи виборчих дільниць.

Твоє місто

Повна або часткова републікація тексту без письмової згоди редакції забороняється і вважається порушенням авторських прав.

Вибір Твого міста

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!