Design by Yudindesign

Design by Yudindesign

Наші світильники є у Франції та США. Як львівська компанія запалює світло по всьому світу

3410 0
Світильники від львівського виробника можна побачити у популярних закладах у Львові, Києві, Івано-Франківську, а також – у Саудівській Аравії, США, Франції та Ізраїлі. Це не дивно, адже вироби Pikart Lights – унікальні та здатні створити неповторну атмосферу, щоб передати характер замовника.

Львівська компанія Pikart Lights займається створенням художніх виробів із металу вже 20 років. А шість років тому тут почали розробляти світильники, бра та люстри за проєктами архітекторів та дизайнерів.

«Про більшість світильників ми не знаємо, до кого вони потрапляють, адже інформацію про приватні квартири та будинки дизайнери не розголошують. Ми лише бачимо сотні чудових проєктів від дизайнерських та архітектурних бюро на стадії розвитку», – говорить дизайнерка Pikart Lights Христина Ковалюк.

Львівське світло – по всьому світу

Утім, якщо ви хочете побачити, як витвори компанії виглядають в інтер’єрі наживо, то це можна зробити у культових закладах Львова, Києва та інших міст – у ресторанах Park of Rest, Green Garden, OMNOMNOM, Оцет, Кавказ, ТРЦ Spartak у Львові, у кав’ярнях TAKAVA (власником яких є чоловік співачки Джамали) та в ресторані ReBerBar у Києві, у пабі Буха-Rest в Івано-Франківську та в ресторані Bergamot у Запоріжжі тощо.

Світильники Pikarts Lights у ресторані Park of Rest

Світильники Pikart Lights у ТРЦ Spartak

«До речі, дизайн світильників та інтер’єру для кав’ярень чоловіка Джамали розробили брати Юдіни – одні з найвідоміших дизайнерів України. Вони ж спроєктували освітлення для Bergamot, BULL та ReBerBar», – розповідає Христина Ковалюк.

Світильники Pikart Lights у кав'ярні TAKAVA 

Світильники Pikart Lights у ресторані Bergamot

Світильники Pikart у ресторані Bull

Для втілення дизайнерських ідей обрали саме львівську компанію Pikart Lights. Тепер кожен інтер’єр має свій характер.

«Наше світло можна зустріти у готелях Hillton у Саудівській Аравії (Ріяд), в Дубаї, Гонконгу, в Катарі. Також світильники Pikart Lights знайшли шанувальників у Франції, Латвії, Грузії, Америці та Ізраїлі», – говорить дизайнерка.

Індивідуальні замовлення

Окрім світильників для культових закладів відпочинку та тиражної продукції, Pikart Lights працює з індивідуальними замовленнями від архітекторів та дизайнерів інтер’єру. Зараз, наприклад, виготовляють світильник для шоумена і телеведучого Олександра Педана. Утім, більшість приватних замовників дизайнерами не розголошуються.

Компанія має і свої технологічні секрети.

«Наші вироби є особливими насамперед тому, що створені руками майстрів у Львові. Окрім цього, ми вирізняємося серед колег на ринку, бо маємо індивідуальний підхід до кожного клієнта. Наприклад, якщо хтось не знайшов потрібний світильник в каталозі чи не підходять параметри/колір, то дизайнери готові втілити ідеї клієнта або ж частково змінити ті предмети, що є на сайті, під необхідний стиль та смак», – каже Христина Ковалюк.

Дизайн-проєкти із світильниками від Pikart Lights

Над створенням декоративного освітлення у «Pikart Lights» працюють десятки досвідчених фахівців. Дизайнерка розповідає, що для того, аби створити новий прототип нескладної металевої люстри чи бра, задіюють гендиректора, дизайнера, інженера-конструктора, токаря, слюсаря, ливарника, фарбувальника та електрика. І це щонайменше. Якщо виріб зі скла, то кількість задіяних людей ще зростає.

Партнерська публікація

Фото надані Pikart Lights

Головне зображення: Design by Yudindesign

Повна або часткова републікація тексту без письмової згоди редакції забороняється і вважається порушенням авторських прав.

Вибір Твого міста

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!