Фото: languagetime.ua

Фото: languagetime.ua

Як вивчити німецьку за комп’ютером. Топ-8 ресурсів

12990 0
Мрієте читати Кафку в оригіналі та розуміти, про що співають «Rammstein»? А ще – без проблем подорожувати Німеччиною, Австрією, Люксембургом, Ліхтенштейном чи Швейцарією? «Твоє місто» склало перелік ресурсів, які допоможуть вивчати німецьку мову, не виходячи з дому.

LearnGermanOnline – цей ресурс допоможе зрозуміти, з чого варто почати вчити німецьку мову, які складнощі можуть виникнути та як їх подолати. Також, тут ви знайдете базову граматику та короткі відеоролики з уроками німецької. 

EasyOnlineGerman – на порталі ви знайдете матеріали та вправи від вчителів німецької з Німеччини. Більшість із них – безкоштовні. Ресурс підійде і початківцям, і тим, хто просто хоче покращити свій рівень іноземної мови. 

DW – цей ресурс не тільки містить велику кількість матеріалів, але й постійно оновлюється. Тут ви можете знайти тексти та цікаві відео різних рівнів складності. Крім того, зареєструвавшись, ви будете отримувати новини та тексти вашого мовного рівня. 

Читайте також: Топ-10 безкоштовних курсів для вивчення англійської

GoetheInstitut – портал, на якому ви знайдете все про вивчення німецької в Україні. Є багато корисних вправ, додатків та завдань для покращення свого рівня володіння мовою. Ви можете навіть завантажити на телефон навчальну гру та вивчати німецьку, сидячи у трамваї чи в черзі до лікаря.

ТРК «Західнонімецьке радіомовлення» – на сайті цього медіа є багато цікавих фільмів, теле- та радіосюжетів німецькою. Тому, якщо хочете підняти рівень розуміння мови та бути в курсі новин, цей ресурс вам допоможе. 

GermanFilmswithEnglishSubtitles – канал на ютубі, який підійде тим, хто вже знає англійську. Тут ви можете переглядати німецькі фільми з англійськими субтитрами. 

Читайте також: Безкоштовне вивчення польської онлайн. Де зареєструватись

«GrüßeausDeutschland» – ресурс, де ви знайдете більше 60 підкастів на різні теми німецькою. Є аудіозаписи різних рівнів складності. Завантажуйте та тренуйте сприйняття мови на слух.

AudioLingua – кажуть, що чистої німецької мови не існує. Ви можете перевірити це за допомогою цього ресурсу. Тут містяться дуже короткі розмови німців на повсякденні теми – про їжу, транспорт, погоду, у тому числі – на різних діалектах. 

Марія Очеретяна

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!