100 тис грн за ідею. У Львові шукають соціально-культурні проекти

1849 0
З 1-го по 25-те грудня триватиме прийом соціально-культурних проектів на участь у конкурсі «Зробимо Львів кращим!» на 2017 рік. Львів'ян закликають долучатися.
Фото: xconomy.com

Фото: xconomy.com

Конкурс проводить Львівська міська рада для підтримки ідей громадських організацій для розвитку міста у запропонованих сферах. Переможцям нададуть грант у межах від 20 до 100 тисяч гривень.

Учасниками конкурсу можуть бути неприбуткові організації (за винятком релігійних організацій, політичних партій та бюджетних установ), чия діяльність поширюється на місто Львів.

Галузеві напрямки конкурсу на 2017 рік:

- Культура;

- Туризм;

- Освіта;

- Соціальний захист;

- Розвиток громадянського суспільства;

- Інформаційні технології та інновації.

Щодо тематики кожного напрямку різні управління Львівської міської ради розробили рекомендації з проектами, що будуть пріоритетними для втілення у 2017 році і якими можуть послуговуватися конкурсанти при підготовці. Ознайомитися з ними можна ТУТ.

Читайте також: У Львові визначили, які проекти фінансуватимуть із Громадського бюджету. Повний перелік

Критерії відбору конкурсною комісією:

- Актуальність запропонованого проекту для громади м.Львова;

- Доцільність реалізації проекту з огляду на затрачені ресурси;

- Інноваційність.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити  аплікаційну форму конкурсу та надіслати її на електронну скриньку [email protected]. Детальніше про конкурс можна дізнатися за тел. 032 297-57-63.

Партнерська публікація

Відео: Анастасія Михалець


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!