У місті демонструють 10 000 «Добрих фото» львів’ян. Де подивитися?

3096 0
З 15 жовтня по 15 листопада можна переглянути світлини проекту «Добрі фото» на виставці в приміщенні Львівської міської ради. Роль моделей зіграли близько 10 000 жителів та гостей міста.
Фото: http://goodphotos.lviv.ua

Фото: http://goodphotos.lviv.ua

Організована виставка – результат роботи професійного фотографа Сергія Талочка, який протягом року безкоштовно робив світлини випадкових перехожих у центрі міста.

На офіційному сайті проекту «Добрі фото. Львів», митець пояснив: «Кожна людина має право на добру фотографію. Це бажання не залежить від того, є у людини гроші, чи немає. Що потрібно для доброї фотографії? По-перше, це досвід фотографа. По-друге, це добра камера. Але, найголовніше, це добра усмішка».

Сергій Талочко, фотограф, автор проекту

У межах проекту учасники ініціативи отримували безкоштовний надрукований портрет, а організатори викладали фотографії на офіційному сайті та в соцмережах. А тепер переглянути світлини можуть усі охочі.

Виставка триватиме до 15 листопада на останньому поверсі Львівської міської ради. Вхід – вільний. 

Фото: Сергій Талочко, сайт «Добрі фото. Львів»

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!