10 будинків Львова без гарячої води. Коли відновлять

1531 0
Крім того, через заміну аварійної ділянки водопроводу у Винниках сьогодні можливі перебої з постачанням гарячої води у Личаківському районі.

У Личаківському районі гаряча вода не подається до двох будинків за адресою вулиця Піскова, 7, 9 через гідравліку тепломереж від котельні на вулиці Солодова, 6. Завершити роботи планують 1 вересня. Також без води будинок на вулиці Довбуша, 6-А через ремонт котельні. Відновити подачу обіцяють 21 серпня.

У Сихівському районі без гарячої води залишилися будинки за адресами вулиця Антонича, 32, Вернадського, 2, 4, Трильовського, 27, 27-А, 33 через заміну трубопроводу. Роботи триватимуть до 18 серпня.

Читайте також: У будинках Сихова встановлять 409 індивідуальних теплових пунктів

У Шевченківському районі будинок на вулиці Хвильового, 14-А не отримує гарячу воду через заміну тепломережі. Завершити роботи планували ще вчора, 15 серпня.

Крім того, ЛМКП «Львівводоканал» попереджає про можливі затримки із подачею гарячої води в Личаківський район через заміну аварійної ділянки трубопроводу у Винниках. Ремонтні роботи триватимуть до 20:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!