7 фільмів 2016 року, які варто подивитися з дітьми. Трейлери

6556 0
Осіння погода – хороший привід провести вечір у родинному колі, переглядаючи цьогорічні кіноновинки. Щоб обрати стрічку, що можна подивитися з дітьми, пропонуємо переглянути трейлери фільмів, що будуть цікаві усій сім’ї, за версією IMDb.
Фото: hivemind.com.ua

Фото: hivemind.com.ua

"Зоотрополіс" 

Історія зайчихи Гопс та лиса Крутихвоста, які перемагають стереотипи й рятують своє місто, уже встигла завоювати серця не тільки дітей, а й дорослих.

"Аліса в Задзеркаллі"

Після подій минулого фільму пройшло декілька років. Аліса знову повертається до Капелюшника, Білого кролика та інших друзів, щоб урятувати чарівний світ від злого мага - Часу. 

"Книга Джунглів"

Рімейк однойменної збірки книг Кіплінга не може залишити байдужим. У фільмі розкажуть історію хлопчика, який загубився в джунглях і знайшов прихисток серед диких звірів. 

"Секрети домашніх тварин"

Мультфільм із гумором оповідає історію Макса і Дюка - двох собак, що конкурують за увагу улюбленої господарки. Їм доведеться підняти білий прапор і подружитися, щоб захистити домашніх улюбленців міста від терору Сніжка - білого й пухнастого кролика.

"У пошуках Дорі"

Мультпродовження "У пошуках Немо" не може не зворушити історією рибки, яка не пам'ятає своєї родини. Спостерігаючи за сімейним щастям друга Марліна, Дорі вирушає на пошуки своїх батьків. 

"Angry Birds у кіно"

У центрі фільму - боротьба "злих пташок" та зелених свинок, знайома всім з однойменної гри. Перната команда намагається змінитися, стати кращими, щоб захистити яйця від крадіжки, однак мусить долати чимало перешкод на шляху до перемоги. 

"Панда Кунг-Фу 3"

Історія По продовжується: разом з прийомним батьком-гусаком він вирушає знайомитися зі своєю ріднею. Перешкоджає воз'єднанню лиходій Кай, який прагне знищити усіх майстрів кунг-фу.

Довідка. IMDb (Internet Movie Database) - одна з найвідоміших і найбільших баз даних фільмів у Інтернеті, а також сайт про кінематограф.Популярною можливістю IMDb є онлайн-голосування: усі користувачі оцінюють фільм, ставлячи рейтинг від 1 до 10. Таким чином, топ-списки сайту можна вважати достатньо об'єктивними, оскільки в них потрапляють фільми, що набирають мінімум 40 000 голосів глядачів з усього світу.

Підготувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!