10 країн – 10 новорічних традицій

3210 0
Новий рік – це свято, яке відзначають всі, але кожен по-особливому. Тому Новорічні традиції в різних країнах різняться, але всі вони досить веселі, хоч інколи і чудернацькі. Tvoemisto.tv пропонує дізнатись як зустрічають Новий рік у різних кутках планети.

Бразилія

Щоб відлякати злих духів, варто зустрічати Новий рік у білому одязі.

 

Колумбія

Якщо прогулятися з порожнім чемоданом навколо будинку, то увесь прийдешній рік буде сповнений подорожами.

 

Ель-Сальвадор

Рівно опівночі треба розбити яйце в склянку і залишити його на підвіконні на ніч. Вранці подивися, яка фігура утворилася - це буде символізувати те, що доля підготувала в новому  році.

 

Фінляндія

Щоб передбачити свою долю  треба в Новорічну ніч вилити розплавлений метал в холодну воду.

 

Гватемала

Рівно опівночі в Новорічну ніч треба вийти на вулицю і захопити зі собою 12 монеток. Якщо стати на протилежному боці вулиці і кинути їх за спину, то це забезпечить стабільні грошові прибутки протягом цілого року.

 

Філіппіни

У переддень Нового року треба ввімкнути світло у всіх кімнатах і вимкнути лише після опівночі -  це допоможе відігнати злих духів.

 

Пуерто-Ріко

Варто наповнити всі ємності, які є в будинку, водою. Як тільки годинник проб'є північ – треба вилити її перед порогом, тільки тоді Новий рік завітає до оселі.

 

Іспанія

З кожним ударом курантів треба з'їдати по одній виноградині - це принесе процвітання в новому році.

 

Туреччина

Потрібно купити гранат і викинути його зі свого балкону на вулицю рівно в 00.00. Чим більший залишиться слід від фрукта, тим щедрішим буде прийдешній рік. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!