Політична реклама

10 моделей Fashion Week для дощового Львова

4465 0
У Львові на вихідних закінчився ХІІІ сезон Lviv Fashion Week. У міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, природознавчому музеї, готелі «Асторія» та в інших локаціях дизайнери показали нові колекції осінь/зима 2014 року. Tvoemisto.tv обрало ті моделі, які будуть особливо актуальними для Львова, де цілий тиждень синоптики прогнозують дощі.

Тиждень моди у Львові відкрила своїм показом відома львівська дизайнерка Олена Даць. Вона представила нову колекцію суконь у чорних, бежевих та синіх кольорах. Дизайнерка використала тканини різної фактури, вишивку, мереживо та великі принти.

Модель Олени Даць/фото Lviv Fashion Week

8 травня пройшли вже традиційні покази молодих дизайнерів – Off Schedule. Свої моделі показали Юлія Гайдай, Надін Кузнєцова (Білорусь), Анастасія Михайлова, Аntonia Mel’nuk, Катаріна і Барбара Билевські (Білорусь), Ludmila Grom.

Модель Off Schedule/LFW

У суботу, 10 травня, у львівському аеропорту осінньо-зимові колекції показали дизайнери Тетяна Каліта//РИСИЧ, Татьяна Тур (Belarus Fashion Week), MYKYTYUK&YATSENTYUK, GOLDA VYNOGRADSKAYA, DOMANOFF.

Моделі Domanoff/LFW

 

Моделі Rysych/LFW

Весь день під час показів також тривав шоурум Lviv Fashion Week.

 

Модель GOLDA VYNOGRADSKAYA/LFW

У неділю, заключний день Тиждень моди, пройшли покази LIDIYA YANITSKA//IVANNA YUKHYMCHUK//Inna Ihnatievska, Natasha TSU RAN (Білорусь), NOVANA STUDIO, MARTA WACHHOLZ, ELENA GOLETS (у партнерстві з Ukrainian Fashion Week) та шоурум.

 

Модель IVANNA YUKHYMCHUK/LFW

 

Моделі Тетяна Тур/LFW


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!