Політична реклама

10 найважливіших гаджетів 21 століття

1753 0
Минуло всього дванадцять років з початку двадцять першого століття, але ми вже можемо сміливо сказати, що це був прекрасний час для технологій. Від гаджетів Apple до відеокамер — перед вами список з десяти найбільш важливих пристроїв, які з‘явилися в недавньому часі.

10. Відеокамера Flip

Ця повністю цифрова відеокамера (та її похідні) зробила застарілими дорожчі записуючі пристрої, які використовували плівку та великі акумулятори. Вона стала чимось на зразок великого вирівнювача зі своїм, по суті, однокнопочним управлінням і супердоступностю, в той же час дозволяючи знімати високоякісне відео.

Flip можливо вже і мертва, але вона запустила революцію в світі мобільного відео.

9. Wii

Wii висунула Nintendo назад у фокус загальної уваги зі своїм заснованим на гіроскопах управлінні та великим вибором цілком сімейних ігор, в той же час завжди і в першу чергу пропонуючи своїм користувачам відмінну розвагу.

8. MacBook Air

Надтонкий ноутбук від Apple виявився втіленням мрії для шанувальників мобільного способу життя. Він пропонував все, що вам потрібно, і нічого з того, що вам не потрібно, пожертвувавши оптичним приводом, щоб зберегти пристрій настільки тонким і мобільним, як це тільки можливо. У наші дні ми маємо вже ціле покоління його надтонких і легких послідовників під назвою «ультрабуки».

7. Xbox і Kinect

Kinect відкрив світові Xbox набагато ширше, ніж ми очікували. Спочатку це був просто спосіб взаємодії з грою, але він розвинувся набагато далі цих вузьких рамок. Величезна кількість незалежних розробників підняли його на зовсім новий рівень, об’єднавши його з роботами для складання карт оточення в тривимірному просторі та навчивши реагувати на людські жести.

6. Amazon Kindle

Kindle став прозивним ім‘ям для електронних рідерів. Ви можете протягом лічених хвилин отримати майже будь-яку книгу, яка коли-небудь існувала, і почати читати її навіть не виходячи з дому.

5. USB привід

Запатентований в 2000 році, USB привід поширився по світу як лісова пожежа, надавши людям можливість швидко переносити файли між різними комп’ютерами. Зараз ви можете придбати USB-драйв розміром з великий палець, який має ємність до 256 гігабайт, а скоро, можливо, ми побачимо накопичувачі з об‘ємом в терабайти.

4. iPod

Поява iPod в 2001 році стала поворотною віхою в історії мобільних технологій. Замість того щоб носити з собою пачку CD, ви можете користуватися маленьким пристроєм, який містить в собі всю вашу музику. Він розвинувся в iPod Touch, який, мабуть, і зовсім став символом мобільних музичних плейєрів.

3. Операційна система Android

Тут ми говоримо про операційну систему в цілому, а не про якийсь певний пристрій. Операційна система від Google знайшла свій шлях практично в усі види пристроїв, від планшетів до мобільних телефонів і розумного телебачення. І що найкраще — вона абсолютно безкоштовна та має відкритий код.

2. iPad

Планшет від Apple ідеально підходить для невеликих комп’ютерних потреб. І саме в такій якості він знайшов своє місце в арсеналі користувачів по всій земній кулі. А магазин додатків iTunes розширив його можливості використання ще ширше, пропонуючи ігри, програми і утиліти на будь-який смак.

1. iPhone

Цей продукт виявився настільки успішний, що тепер є половиною бізнесу Apple. iPhone проклав свій шлях в кишені користувачів по всій земній кулі. Він являє собою наш головний засіб комунікації, з‘єднання, і навіть розваг. А в міру нашого наближення до виходу вже п’ятої його версії, ми можемо очікувати, що манія на iPhone буде тільки продовжуватися.

Джерело: vkurse.ua

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!