Гудвін, Хенк та інші чотирилапі. 10 песиків ЛКП «Лев» шукають домівку

2220 0
Львів’ян просять прилаштувати собак, яких нині доглядають в ЛКП «Лев».

Десять песиків, що живуть у ЛКП «Лев», шукають нових господарів. Познайомитись з собаками можна в ЛКП «Лев» у Львові на вул. Промисловій, 56. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства.

Каді. Собаці 3 роки. Має короткі лапки і тулуб-сосисочку, як у такси. Вихована і слухняна, дуже квартирна. Вміє жалібно дивитися і розчулювати людей.

Хіміка. Неймовірна дівчинка, їй 8 місяців. Метис хаскі з очима різного кольору. Дуже мініатюрна. Енергії і доброзичливості в ній – море. 

Яніс. Йому 2 роки. Знайшли в наморднику, який, буквально, врісся в мордочку, залишивши на ній шрами і залисини. В очах і поведінці – багато страхів. А зовнішньо – вродливий чорний принц.

Епіона. Їй 4 роки.  Дуже душевна собачка. Швидше за все, жила у хороших людей, в домі яких трішки розтовстіла.  Шукаємо старих або, якщо їх все ж таки не було, нових господарів.

Хенк. Йому 13 років. Великий, дорослий і трішки беззубий хлопець. Метис вівчарки. 

Гудвін. Йому 9 місяців.  Дуже милий хлопчик-кнопочка. Солодкий ніс. 

Майк. Йому 3 роки. Отакий от висловухий собака із характером кота – ніжний, неконфліктний, вихований хлопчик. Високий, ефектний добряк. 

Ніч. Йому 3 роки. Невеликий, хороший собака з бельмом на лівому оці. Має охайний вигляд, тож можливо був господарським. Активний, веселий, заграє з дівчатами. 

Луна. Їй 3 роки. Невисока, крупна дівчинка. Соціалізована, ніжна, довіряє людям. Ймовірно мала господаря чи опікуна, тому за кимось сумує.

Сімона. Їй 2 роки. Собачка з чудесними вухами. Вміє гуляти на повідку, застрибували на руки і майже розуміє людську мову. 

Комунальне підприємство працює щодня без вихідних з 08:00 до 20:00. Деталі можна дізнатись за телефоном: 252-30-41, (068) 5354545 або на сайті ЛКП.

Фото: Ірина Шелест



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!