10 песиків ЛКП «Лев» хочуть знайти свій дім. Фото

1347 0
Забрати песиків можна за адресою вул. Промислова, 56.
Фото: Іра Шелест

Фото: Іра Шелест

На вулицях Львова стає все холодніше і всі ми поспішаємо додому, щоб зігрітися теплим чаєм. А ось цим 10-м песикам, які зараз перебувають у ЛКП «Лев», що на вул. Промислова, 56, поки що не має куди повертатися.

Гера, 1 рік. Місце відлову: Брюховичі

Окрім чудових очей, Гера має й чарівний характер. Лагідна дівчина, яка добре відноситься до всіх навколо і дуже любить, коли в неї з'являються нові друзі.

Зара, 1 рік. Місце відлову: вул. Бігова

Зара справжня прихильниця активного способу життя, тому задоволення від проведеного з нею часу гарантоване.

Люсі, 9 місяців. Місце відлову: вул. Кульпарківська

Ця маленька тендітна пані блукала вулицями Франківського району зовсім одна. І якщо раніше вона боялася навіть підійти до людей, то зараз вже з радістю тягнеться цілуватися та обійматися.

Чіча, 1 рік. Місце відлову: Брюховичі

Справжнє ведмежа, яке хочеться обіймати і не відпускати ніколи. У Чічі були господарі, які її зрадили, але вона не тримає ні на кого зла. А навпаки – готова дарувати свою любов всьому світу.

Аскольд, 8 років. Місце відлову: вул. Дозвільна

Цей пес вразив усіх своєю добротою. Вміє зберігати спокій при будь-яких обставин і доброзичливо себе поводити в будь-якій компанії.

Джон, 4 роки. Місце відлову: вул. Пимоненка

У Джона точно десь є домівка, адже мав на собі нашийник і видно, що дуже за кимось сумує. Але якщо його господарі про нього забули, зараз він може знайти справжню родину, адже Джон хороший, домашній хлопець, який на вулиці просто не виживе.

Габі, 9 місяців. Місце відлову: вул. Шевченка

Зовсім юна, а вже пізнала стільки несправедливості у житті. Місцеві зграї собак не дуже були їй раді… Вона й зараз інколи тремтить зі страху, коли бачить сильніших за себе собак. Але може з’явитись родина, де її полюблять і підтримають.

Герда, 3 роки. Місце відлову: вул. Рудненська

Тиха, безпроблемна дівчина, але з трохи сумними очима. Напевно, мало радостей було у її житті. Потрапивши до нового дому вона розквітне і подарує своїм людям багато щирості та усмішок.

Байрон, 1 рік. Місце відлову: Винники

Байрон веселун. Але головне, що має любляче серце. Вміє гуляти на повідку, любить ігри та забави. Даруватиме вам хороший настрій щодня.

Дрейк, 3 роки. Місце відлову: вул. Стрийська

Наївний наче дитина, всім довіряє і в кожному бачить тільки хороше. І було б сумно, якби він повернувся на вулицю.

Забрати песиків можна за адресою вул. Промислова, 56, деталі за телефоном 068 535 45 45.

Фото Іри Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!