10 ігор на Новий рік

4230 0
Попереду свята і багато львів’ян планують відпочивати у колі друзів та близьких. Щоб зробити звичайні посиденьки веселішими і цікавішими краще заздалегідь подбати про розваги. Tvoemisto.tv пропонує перелік інтерактивних ігор, які допоможуть вдосталь розважитись, зайвий раз потренувати звивини і дізнатися багато нового навіть про близьких друзів.

Капелюх

Всі учасники придумують по десять слів, пишуть їх на папірцях і кладуть в капелюх. А далі починається найцікавіше: гравці за обмежену кількість часу по черзі намагаються пояснити, показати або намалювати ліпші слова, які вони витягли із капелюха. Завдання всіх решти в цей час оперативно їх розгадати. Найуспішніші можуть отримувати символічні подарунки.

 

Асоціації

Присутні сідають в коло, і той, хто розпочинає гру говорить на вухо своєму сусідові будь-яке слово. Завдання того, хто почув слово одразу  сказати на вухо наступного свою першу асоціацію до нього. І так за аналогією, доки слово не повернеться до свого «автора». Якщо зі «слона» у вас вийшла «Анджеліна Джолі» - вважайте, що гра вдалася.

 

Впізнай мене

Кілька людей сідають в ряд. Хтось із гостей повинен із зав'язаними очима на дотик впізнати серед друзів "хто є хто". Відгадувати можна за різними частинами тіла. Гра проходить весело та швидко.

 

Дженга

 Ця розвага дозволить розслабитись і навіть дещо потренувати витримку.  Із рівних дерев'яних брусків будується вежа, при цьому  на кожному рівні змінюється напрямок укладання (ялинкою). Потім гравці по черзі акуратно витягують по одному бруску і встановлюють його на вершині вежі. Це все потрібно виконувати дуже акуратно, інакше вежа впаде. Той гравець, який розвалив дерев'яне "творіння", вибуває із гри.

 

Читайте також: 11 новорічних прикрас для дому своїми руками. Фотоінструкція

 

Крокодил

Це популярна гра, в якій за допомогою жестів, рухів і міміки учасники показують загадане слово, а інші гравці намагаються його відгадати. Людині, яка намагається пояснити загадане слово забороняється вимовляти які-небудь слова або видавати звуки, використовувати або вказувати на навколишні предмети, показувати букви або частини слова. Гість, котрий здогадається про що йдеться, в наступному раунді сам зображує слово, але вже інше.

 

Огірок

Попри дивну назву, ця розвага із легкістю може розрухати і розвеселити ваших гостей. Серед них варто обрати одного щасливчика,  навколо якого всі інші утворюють дуже тісне коло -  плечем до плеча. Руки гравців повинні знаходитися позаду. Гра полягає в тому, щоб непомітно від того, хто опинився в центрі, передавати за спинами огірок і при кожному зручному випадку відкушувати від нього по шматочку. А обраний щасливчик повинен якомога швидше відгадати, в чиїх руках знаходиться огірок. Той кого впіймали із овочем у руках стає у коло.  Гра продовжується до тих пір, поки не з'їдений огірок. Це дуже весело і нехай вас не зупиняє відсутність огірка, його із легкістю можна замінити іншим овочем або фруктом.

 

 «Шерлок»

Стара і добра детективна забава. Хтось із присутніх виголошує словесну головоломку. Це може бути заплутана або дивна історія, частина якої залишається таємницею. Всі інші гості повинні відновити послідовність подій. Питання можна ставити тільки такі, на які можна отримати відповідь  «Так», «Ні» або «Неважливо». У гарній компанії за вечір можна викрити не одного зловмисника.

 

Я ніколи не ...

За допомогою цієї гри можна взнати багато нового навіть про найкращих друзів. Фішками у цій грі служать будь-які предмети: сірники,  монетки, зубочистки і т.п. Гра починається тоді, коли перший учасник говорить те, що не робив ніколи в житті («Я ніколи не ...»). Всі інші учасники гри, які робили це, мають віддати по одній фішці цьому гравцеві. Перемагає той, у кого до кінця гри на руках найбільша кількість фішок.

 

Зберігач таємниці

Дуже захоплююча і вкрай азартна гра. Хтось із присутніх загадує відому всім учасникам фразу, девіз або цитату. Він називає кількість слів у ній, а  потім гравці задають «зберігачу таємниці» будь-які питання. У кожній відповіді повинно міститися слово із задуманої фрази. Відповідати треба коротким реченням. Аналізуючи відповіді ведучого, гравці повинні сформулювати  свою версію «таємниці».

 

Фанти

Ця здавалося б дитяча гра може стати родзинкою і будь якого свята для дорослих. Гравці кладуть по декілька своїх предметів (найчастіше це елементи одягу) у коробку, капелюх чи мішок Діда Мороза. Одному гравцю зав'язують очі. Хтось із гостей витягує речі по черзі, а гравець із зав'язаними очима придумує завдання для її власника. Наскільки креативною та веселою буде гра залежить від того, яким будуть завдання. Тому можна не стримувати себе і попросити своїх друзів заспівати ненависний їм "Титанік" або станцювати ламбаду. Незабутні враження ця гра гарантує.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!