10 собак із ЛКП «Лев» шукають господарів-друзів. Фото

4513 0
Усі вони активні та люблячі, хочуть вчитись та бути компаньйонами.
Фото: ЛКП Лев

Фото: ЛКП Лев

15 липня у ЛКП «Лев» закінчується карантин. Тож собаки, що там перебувають, мають знайти господарів. Інакше їх доведеться відпустити на місце відлову, повідомляє підприємство.

Львів’янам пропонують познайомитись із десятьма песиками, кожен з яких має свій характер.

Лайка Вальмонт. Молодий, слухняний, добре гуляє на повідку.

Красунчик Персі – метис лабрадора. Віком до 1 року. Стане відданим другом. Собачка добре піддається навчанню і може проживати в квартирі.

Молода Чапа, віком близько року. Слухняна та виважена, піддається навчанню, може проживати в родині, де є діти, які люблять тварин.

Лея – молода, спокійна. добре гуляє на повідку, піддається навчанню. Може проживати в родині з дітьми, які люблять тварин.

Красень Пріус, який до ЛКП потрапив травмованим, став надзвичайно компанійським собакою. Одужав, добре піддається навчанню, розумний, справжній друг та охоронець. Вік – близько 1 року.

Фрея може здійснити вашу мрію про маленьку собачку і стати чудовим другом та охоронцем. Не зважаючи на те, що вона невеликого зросту, собачка активна та гавкуча.

Ліра – справжня собака-енерджайзер. З нею ніколи не буде сумно.

Кіра трішки менш активна за Ліру, хоча теж не проти побавитись та поганяти.

Молодий собака Фрейд підійде на прилаштування людині, якій потрібен друг та компаньйон для спільних довготривалих прогулянок, оскільки собака добре піддається навчанню та добре знає повідок.

Вовчик – собака-обнімака, любить бавитись та добре піддається навчанню.

Забронювати песика та домовитись про знайомство з ним можна на сайті ЛКП Лев.

Фото: ЛКП Лев


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!