Політична реклама

10 технологічних новинок, що підтримують здоровий спосіб життя

1236 0
Вчені розробили кілька гаджетів спеціально для тих, хто веде активний і здоровий спосіб життя, і не пропускає жодної можливості покращити стан свого організму та стежить за всіма змінами, які в ньому відбуваються.

Завдяки цим приладам заняття спортом і досягнення бажаного вами результату тепер стануть набагато легшими, пише "ВКурсе".

Firbit Smart Scale

Маленька революція серед пристроїв, які призначені для моніторігна фізичної форми і стану здоров‘я. Крім традиційних функцій, розумні ваги не тільки відстежують індекс маси тіла, але і вимірюють кількість підшкірного жиру господаря, повідомляючи йому про успіхи, яких він домігся. Вся інформація про користувача через Wi-Fi відправляється на спеціальний інтернет-сервіс Firbit, де перетворюється в графіки та діаграми, що допомагають стежити за досягнутими змінами.

Tinke

Багато компаній намагалися створити технічно підковані пристрої, які покликані стежити за роботою серця, але краще за всіх це вийшло в сінгапурської компанії Zensorium. Tinke — маленький, барвистий пристрій, який підключається безпосередньо до iPhone. Він пристосований контролювати частоту серцевих скорочень, артеріальний тиск, а також рівень кисню в крові.

Fitness Evolved headphones

Інноваційні навушники FitnessEvolved об’єднують в собі функції хронографа, таймера, педометра та здатні стежити за серцевим ритмом. Дуже корисна річ для занять спортом: власник слухає музику, а навушники збирають інформацію про стан його здоров‘я.

BasisBand

Мініатюрні годиннички містять безліч функцій: вимірюють пройдену відстань. Витрачені калорії, час сну, фіксують серцебиття та пульс. Вся зібрана інформація перекочовує через USB на комп’ютер і заноситься в персональний профіль власника.

EmWave2
Це сподобається трудоголікам: пристрій містить датчик імпульсу, що збирає дані про пульс господаря, що допоможе йому побачити, як організм реагує на стрес.
 
Babywatch
Мета пристрою — забезпечити можливість спостереження за дитиною 24 години на добу за допомогоюWi-Fi.
 
Smart Baby Scale
Ваги, призначені для зважування маленьких дітей і дозволяють стежити за їх зростанням.
 
SmartFridge
Справжній кухонний король. Власники розумного холодильника можуть отримувати відомості з вбудованої в нього комп'ютерної системи на свої планшети і смартфони. Розташований на дверях сенсорний дисплей може запросто видати рецепти, які підходять для приготування страв з наявних на даний момент в холодильнику продуктів.
 
Wahoo heart rate monitor
Це пристрій кріпиться на грудях і призначений для вимірювання серцевого ритму.
 
iHealth Smart Glucometer
Він створений для того, щоб вимірювати рівень цукру в крові за 7, 14 і 30 днів. Власники девайса можуть виставити нагадування про прийом ліків, а також вимірювати кількість зайвого жиру в організмі.
 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!