10 тез про успіх в бізнесі від Адріана Сливоцького

4731 0
Як збудувати бренд № 1 у своїй галузі за 3,5 роки, як збільшити шанс на успіх запуску нового продукту з 10% до 90%, навіщо розуміти своїх клієнтів? Пропонуємо 10 тез від провідного бізнес-мислителя світу Адріана Сливоцького, який консультує керівників компаній зі списку Fortune-500.
Фото LvBS

Фото LvBS

У Львівській бізнес-школі УКУ стартувала тримісячна програма від одного з кращих бізнес-консультантів світу Адріана Сливоцького. Програма «Місія нездійсненна? Запуск, бренд, розшифрування клієнта» розпочалась із дводенного курсу лекцій від провідного бізнес-мислителя світу і буде тривати протягом наступних 12-ти тижнів. Навчаються на програмі близько ста управлінців з усієї України. Пропонуємо вам тези, які підготувала LvBS.

1. Найкращий і найдешевший спосіб збудувати бренд – запустити дуже потрібний продукт. Найпростіший спосіб подвоїти вартість ваших клієнтів – знайти їхні больові точки і запропонувати рішення.

2. Є річ, про яку бізнес постійно забуває – надавати емоційності своєму продукту. Це створює емоційний зв'язок між компанією і клієнтом.

3. Коли ми спілкуємося з клієнтами, то слухаємо тих, кому наш продукт подобається, і не слухаємо тих, кому наш продукт не подобається. Треба навчитися сприймати неприємну і болючу інформацію – це генетичний код успішного запуску. Зміна власної моделі мислення нічого нам не коштує.

4. Ви повинні бути найкращим детективом у своїй галузі і розуміти найкраще своїх клієнтів. Попит, який можна генерувати, вирішивши проблеми клієнта, дозволить вам випередити своїх конкурентів  у кілька разів.

5. Бренд – це випробування чесності.

6. «Ньютонівський світ», у якому ви маєте рекламуватися найбільше і найчастіше, ще існує. Проте ситуація швидко змінюється: сьогодні бренд – це те, що клієнти говорять про вас один одному. Усні відгуки ваших клієнтів – це перше, що формує ваш бренд. Коли є гарні відгуки про ваш продукт – тоді є сенс рекламуватися, бо ви помножуєте позитив.

7. Ваша команда для формування бренду є вирішальною. Кожен контакт між вашим працівником і клієнтом є вирішальним.

8. «Бренд – це те, що люди кажуть про нас, коли ми виходимо з кімнати», – Адріан Сливоцький цитує Джефа Безоса.

9. Бренд «Україна 2000» – це антисемітизм, фашисти, погромники. Бренд України 2014 – це європейці, Майдан, революція заради свободи, корупція (перехід від корупції), війна. Яким буде бренд «Україна 2020»? Це залежить від вас.

10. Уявімо, що за 4-5 років у світі існуватиме 4-5 світової слави українських підприємців, які створили глобальні, цікаві та якісні компанії. Як світ тоді буде думати про Україну?

Довідка:

Адріан Сливоцький, партнер компанії «Oliver Wyman», увійшов до топ 50 бізнес-мислителів світу та топ 25 бізнес-консультантів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!