10-річна спортсменка з Львівщини стала чемпіонкою України з настільного тенісу

1444 0
Це вже не перша перемога юної спортсменки на національних змаганнях.
фото: лода

фото: лода

10-річна жовківчанка Діана Колєннікова стала чемпіонкою України з настільного тенісу. Про це повідомляє управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Вона стала переможницею в особистих змаганнях серед дівчат стала представниця Львівщини, 10-річна жовківчанка Діана Колєннікова, яка була сильніша за своїх суперників в усіх 10 зустрічах, вигравши 9 ігор із рахунком 3:0 і лише в фінальній зустрічі проти спортсменки з Івано-Франківської області Тетяни Пукало львівська спортсменка перемогла з рахунком 3:1.

Шість років Діану тренував, ростив та виховував як тенісистку Володимир Доброхотов, згодом з нею працював Іван Струк, а впродовж останнього року з тенісисткою займається Віктор Дідух. Це вже не перша перемога юної спортсменки на національних змаганнях.

Додамо, що днями у місті Олександрія Кіровоградської області відбувся Чемпіонат України з тенісу настільного «Прудкий м’яч» серед гравців 2010 року та молодших. Змагання відбулись у спортивному клубі «Торнадо». Усього за титул чемпіонів змагались 99 тенісистів з різних куточків України.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!