11 котиків та песиків шукають нових господарів. Фото

4647 0
ЛКП "Лев" можна знайти за адресою: вул. Промислова, 56.

Львів‘ян просять прихистити котів і собак, які тимчасово перебувають в ЛКП «Лев». Про це комунальне підприємство повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Друзі, попри те, що на вулиці холодно, сонячна підбірка, яка світиться любов’ю, уже тут. Неповторна зовнішність і чудовий характер - слова, які першими спадають на думку при погляді на цих магнетичних котиків і собак. Такі пухнастики справжній ексклюзив. Їхня мрія - знайти «свою людину» і зробити її щасливішою. Закохайтесь у когось з цих милих кудлатиків і назавжди вірний друг вам гарантований!», - йдеться у повідомленні. 

Справжній поціновувач людської уваги Пушок. Молодий котик соціалізований і зможе комфортно проживати в квартирі та в сім‘ї, де є діти.

Муркотлива киця Аліса. Чотирилапа, якій по віку два роки, потрапила до нас нещодавно. Вона - улюбленець мрії, адже зможе комфортно проживати в квартирі та в сім‘ї, де є діти, які люблять тварин.

Чорниш потрапив до нас наляканим і з раною на шиї. Після грумерських процедур він став красенем, схожим на лева. Для своєї родини Чорниш стане цікавим компаньйоном і другом, який ніколи не зрадить.

Молодий муркотун Тері. Юний котик, якому близько року, стане чудовим компаньйоном для дітей.

Спокійна киця Сашка. Хвостата обожнює лащитись та ніжитись на руках. Понад усе Сашка мріє про теплий дім і щиро віддячить за нього господарям своїм муркотінням.

Молода й активна Блекі. Хвостата із заворожуючим поглядом продовжує чекати на свою нову родину. Блекі дружня до інших собак і може проживати в квартирі.

Шоколадний собака-усміхака Оріон досі в очікуванні господарів. Хвостатий красень добре гуляє на повідку та дружить з іншими тваринами. А також песик може комфортно проживати в квартирі.

Милий енерджайзер Альфа. Молода дружня собачка обожнює увагу людей, має здібності до навчання та може проживати в квартирі.

Міккі - молодий і дружній собака. Песик має здібності до навчання, вміє гуляти на повідку. Для своєї родини він стане вірним другом і компаньйоном, з яким ніколи не буде сумно.

Молодий і соціалізований Раф все ще в пошуку родини. Розумний песик піддається навчанню, може проживати в сім’ї з дітьми. Для господаря Раф стане швидше другом і компаньйоном, аніж охоронцем.

Інва, якій близько трьох років, досі шукає родину. За всіма ознаками видно, що вона була домашня. Чотирилапа розумниця має хороші здібності до навчання і вміє обережно брати їжу з рук.

Фото Марти Сірко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!