11 песиків та одна киця у Львові шукають нових господарів

4781 0
ЛКП «Лев» просить прихистити тварин із важкою долею.
Фото: ЛКП "Лев"

Фото: ЛКП "Лев"

У ЛКП «Лев» перебувають собаки та коти, які стали жертвами ДТП чи жорстокого поводження. Серед них як безпритульні чотирилапі, так і домашні тварини, що втекли від господаря чи яких покинули, —  йдеться на сторінці підприємства у Facebook.

Їх лікують у Першій комунальній ветеринарній клініці, після чого тварини готові до прилаштування у майбутні родини. 

«У нас на підприємстві півтори десятки таких тварин, 12 з них вже готові до прилаштування. Старі та покинуті, поранені чи ті, над якими спеціально познущались невідомі люди, вони не втрачають віри у нас. Тому команда ЛКП «Лев» закликає усі небайдужих: не купуйте друга, ми врятували для вас чимало неймовірних собак та котів», – пишуть у спільній заяві працівники ЛКП «Лев».

Tvoemisto.tv пропонує ближче познайомитись із чотирилапими.

Руся. Молоденька красуня, яка потрапила у ЛКП ще в травні з важкою травмою хребта. Ветеринарам вдалося її знову поставити на ноги, хоча це забрало чимало часу та зусиль. Вже зараз Руся готова для переїзду у нову родину. Потребує проживання в квартирі чи будинку та з людьми, які мають достатньо часу, аби приділяти його цій красуні. Підійде на прилаштування у сім’ю з дітьми, оскільки Руська достатньо комунікабельна, активна і любить лащитись, як кіт.

Ернест потрапив до у ЛКП ще в червні. Отримав травми через ДТП. Ернеста успішно прооперував наш ортопед. Загалом, цьому собаці довелося перенести кілька операцій на лівій передній лапці. Певний час він був лежачим хворим. Зараз Ернест бігає, він активний, любить довгі прогулянки. Собака молодий, гарно адаптується до людини і готовий переїхати у нову родину.

Руфус. Ще один собака, який постраждав від вуличного життя. Ортопед Ярослав Гримак провів успішну операцію на його лівій задній лапці, тому тепер собака може проходити реабілітацію у новій родині. Руфус дружній, активний, через деякий час зможе повноцінно бігати на усіх чотирьох. Буде віддано охороняти свою нову родину.

Нео. Песик зрілого віку, якого покинули на вулиці. Небайдужі люди знайшли його та зробили виклик в ЛКП «Лев». Нео понад 10 років, він активний та орієнтований на людину. Зовсім не проблемний собачка, поїсть, поспить і трохи полащиться. Все, що йому потрібно – дожити непросте життя в теплому домі з люблячим господарем!

Шері потрапила на підприємство два місяці тому – теж з травмою хребта. Була лежачою пацієнткою, але зараз вже здорова і активна. Відпускати на місце відлову таку собаку небезпечно.

Нокс потрапив до ЛКП ще у серпні з травмованою правою задньою лапкою, яка, на жаль, не була операбельною. Вихід був єдиний – ампутація кінцівки. Проте ортопед правильно призначив лікування і ампутація виявилася непотрібною. Утворився кістковий мозоль, який і дає можливість Ноксу вже ставати на хвору лапку. Собака дуже дружній і навіть знає деякі команди.

Тоша дуже мріє про родину! Потрапив до ЛКП  ще в серпні, був виснажений та з хворим оком. Курс лікування у нього вже майже закінчився, тому Тоша готовий переїхати у нову родину, яка зможе, згідно з нашими рекомендаціями, доглядати його. Лікування не є складним. А ще Тоша чудово гуляє на повідку, любить їсти на спати. Улюблене заняття – лягти на спинку, аби йому чухали животик.

Молоденька собачка Сірка також перенесла складну ортопедичну операцію на лівій передній лапці. Вже активна, бавиться м'ячиком і дуже любить людей. Метис німецької вівчарки, теж може проходити реабілітацію в новій родині з рекомендаціями від нашого ортопеда. Має чудовий апетит, любить поганяти, тому найкраще місце для проживання – це родина, яка має достатньо часу, аби приділяти його цій активній красуні.

Дві собачки, Леа та Міка, уже зрілого віку. Після смерті господаря, на жаль, опинилися на вулиці. Проте вони абсолютно не адаптовані до вуличного життя.

Киця Іриска теж була на лікуванні: її ліва задня лапка була травмована, киця не могла ходити. Але лікування пройшло успішно. Вона вже стерилізована, дуже активна і мила. З поведінки видно, що вона була домашньою і на вулиці перебувала тимчасово, тож найдоцільніше для неї – знову опинитися в люблячому домі.

Красень Мухтар, виважений зрілий красень. Мухтар був домашнім, але з невідомих причин опинився на вулиці. сумує за дружбою з людиною, тож віддаємо тільки у найкращі руки!

Фото Ірини Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!