11 причин сісти на велосипед у Львові

2989 1
Велорух у Львові розвивається, щороку з’являються нові цікаві заходи для велосипедистів, відкриваються нові «точки», де можна поспілкуватись на велотеми. Велосипед у Львові потрібен не тільки для того, аби катаючись побачити якнайбільше архітектурних пам’яток. Але вже й одна ця причина є дуже привабливою.
Фото: bikingbis.com

Фото: bikingbis.com

Напередодні велодня, Tvoemisto.tv знайшло 11 причин, чому по Львову варто їздити велосипедом.

1. Гарний настрій. Чи є щось приємніше, аніж їхати вранці улюбленими вулицями і спостерігати за життям улюбленого міста?!

2. Здоров’я. Велоспорт – це рух, а рух – це життя. А ще багатьом людям велосипед допоміг позбутись шкідливих звичок.

3. Привабливість. Фізичні навантаження – це не тільки спортзал. Їзда на велосипеді допомагає підтримувати гарну фізичну форму.

4.Розвиток велоруху. Якомога більша кількість велосипедистів у місті змушуватиме владу все більше дбати про інфраструктуру: робити велодоріжи, встановлювати велопарковки та інше.

Фото: expressodooriente.com

5. Ремонт доріг. Приємний бонус – прокладання нових велодоріжок спонукатиме владу ремонтувати більше доріг та тротуарів.

6. Дешевий транспорт. Витративши одного разу гроші на велосипед, вам не доведеться постійно заправляти його чи платити за проїзд.

7. Екологічність. Велосипед не забруднює навколишнє середовище.

8. Динамічність. Автомоблі швидкі на трасі, проте в умовах міста велосипед – перемагає. Він дозволяє швидко просуватись та не стояти у заторах.

9. Доступність. Велосипеди є різних марок та моделей. Проте завжди можна вибрати доступний за ціною саме для вас. Також для їзди на велосипеді не потрібно витрачати кошти на навчання для отримання водійських прав.

10. Без незручностей громадського транспорту. На велосипеді ви не залежите від графіку автобусів, не потерпаєте від спеки в автобусі влітку, не слухаєте хамства водіїв чи пасажирів.

11. Велотусовка. Ви маєте змогу багато часу проводити з друзями, які люблять велосипед, відвідуючи різноманітні фестивалі, веломарафони та велопікніки, які постійно відбуваються у Львові. А також – знаходити нових знайомих.

Фото: homeshoppingspy.com

Нагадаємо, завтра, 31 травня, у Львові пройде Велодень. У програмі запланований веломарафон, велопікнік та показ фільмів фетивалю «Ровер» (генерувати енергію для показу кіно будуть, крутячи колеса велосипеда).

Крім того у місті впродовж червня діятиме безкоштовний прокат велосипедів.


Читайте також:
30 Травня, 2014 23:48
пасажири ТАК ЦЕ ПРАВДА!!!Велосипед,дуже зручно,і в Європі навіть Чиновники від влади їздять на роверах!А для Львова цей вид транспорту є ідеальний!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!