11-річного львів’янина нагородили орденом загиблого в АТО батька

1922 0
Указом Президента України від 14 березня «За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України» львівський сержант Віктор Лущик нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). Нагороду за батька отримав його 11-річний син.
фото: galnet.org, zz.te.ua, loda.gov.ua

фото: galnet.org, zz.te.ua, loda.gov.ua

Як інформує ЛОДА, орден вручив військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату полковник Микола Садовський єдиному синові Віктора Лущика – 11-річному Святославу. Хлопець розповідає, що дуже пишається та водночас сумує за батьком. Обіцяє, що орден свого татка берегтиме як сімейну реліквію та передаватиме з покоління у покоління.

Нагадаємо, молодший сержант Віктор Лущик загинув 11 липня в районі села Зеленопілля внаслідок обстрілу блок-поста з установки БМ-21 «Град».

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!