125 військових і кіт заселились у новий гуртожиток на Львівщині. Фото дня

3629 1
Усього для військових області є 8 таких гуртожитків нового зразка.
Фото: Петро Порошенко/Facebook

Фото: Петро Порошенко/Facebook

Сьогодні, 6 грудня, у День збройних сил України, 125 військових заселились у новий гуртожиток у Старичах на Львівщині. Про це на своїй сторінці в мережі Facebook повідомляє Президент Петро Порошенко.

«Вітаю 125 військових і одного кота з новосіллям! Гуртожиток нового зразка для військових у Старичах – заселений. І таких по всій Україні буде 184. Всього у Старичах на Львівщині побудовано 8 гуртожитків, в яких проживатимуть близько тисячі наших захисників. Щасливий, що наші воїни матимуть такі умови, як вдома», – розповідає Петро Порошенко.

Нагадаємо, у жовтні Петро Порошенко оглянув, як будують гуртожитки для військових у Старичах.

Фото: Петро Порошенко/Facebook


Читайте також:
6 Грудня, 2018 18:45
666 ... на усіх фото жодний (!!) військовик не перевзув взуття ... усі в го.внодавах , жодного в тапочках ... а фото на кухні -- то взагалі конкретна "казка" ... таке "військо" потребує конкретного житла -- свинарник ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!