12 спортсменів з Львівщини представляють Україну на Всесвітніх іграх у США

912 0
Участь у змаганнях візьмуть понад 3500 спортсменів, що представляють понад 100 країн світу.
Фото: ФБ/ЛОВА

Фото: ФБ/ЛОВА

На Всесвітніх іграх з неолімпійських видів спорту, які стартують у США 7 липня, у складі української національної збірної участь візьмуть 12 атлетів з Львівщини. Про це повідомляє Львівська ОВА.

Читайте також: Дві борчині зі Львівщини стали чемпіонками Європи з вільної боротьби серед юніорів

Загалом, участь у змаганнях візьмуть понад 3500 спортсменів, що представляють понад 100 країн.

Найбільше представників від Львівщини змагатиметься у спортивній акробатиці. Це титулована четвірка майстрів спорту України міжнародного класу Святослава Кукурудза, Юрія Пуша, Юрія Савки та Тараса Яруша та змішана пара майстрів спорту України Богдана Іваника та Анастасії Семенович. А в стрибках на акробатичній доріжці побореться за нагороди дрогобичанин Віталій Войтів.

За медалі також позмагаються заслужені майстри спорту України Станіслав Горуна, та Галина Мельник та майстриня спорту України міжнародного класу Катерина Крива.

У спортивному орієнтуванні львівські атлети Олександр Кратов та Олена Бабич представлять Україну у середній дистанції, в естафеті та спринті. Змагання триватимуть до 17 липня.

Нагадаємо, що багаторазова призерка та переможниця міжнародних змагань, викладачка Національного університету «Львівська Політехніка» Оксана Заліско стала першою на чемпіонаті світу зі скандинавської ходьби в категорії 60-69 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!