12 вимог львів’ян до нової транспортної схеми Львова

3735 3
Громадський рух «За якісний транспорт» зібрав пропозиції львів’ян щодо того, які зміни вони б хотіли внести у транспортну мережу міста. Мешканці хотіли б бачити у Львові і нові маршрути, і продовження чи зміни вже існуючих.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

Про це tvoemisto.tv повідомили активісти руху «За якісний транспорт».

«На наше глибоке переконання, громадський транспорт (маршрутки) міста повинні бути не екскурсійними, як є зараз, а мобільними. І саме за цим принципом повинні вноситись коректури у транспортну мережу міста», – наголошують активісти.

Пропозиції, зібрані у львів’ян, будуть передані керівництву управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради та керівникам автотранспортних підприємств міста.

1. Вважаємо за необхідне встановити транспортне сполучення між Галицьким перехрестям та гіпермаркетом «Ашаном».

2. Встановити сполучення між вул. Шевченка та Сиховом, вул. Шевченка – вул. Володимира Великого, вул. Шевченка – «Ашаном», вул. Шевченка – вул. Пасічною – вул. Джоржа Вашингтона, вул. Личаківською – Топольною.

3. Пропонуємо внести зміни у маршрут №2а (вул. Городоцька, церква Воскресіння Господнього – Університет): пустити його вулицею Городоцькою.

4. Маршрут №5а (Винники, кільцева дорога – площа Різні): продовжити до АС-2 (вул. Липинського).

5. Маршрут №18 (автостанція №6 - церква Вознесіння) продовжити до вулиці Личаківської, 152 (дріжджова фабрика).

6. Маршрут №30 (музей Івана Франка – Рясне 2) пустити через центр, а також розглянути можливість пустити цей маршрут вгору вулицею Франка.

7. Маршрут №39 (авторинок – вул. Грінченка): збільшити кількість автобусів до 14-15 і «закільцювати» маршрут, розбити на 39А і 39Б.

8. Маршрут №46 (музей Івана Франка – Рясне 2): пустити вулицею Замарстинівською.

9. Відновити рух колишнього 39 маршруту (Галицьке Перехрестя – Сихів). Зараз там курсує маршрут №41, який об’їжджає весь Львів: Городоцька, Привокзальна, Чупринки, Кн.Ольги, Наукова – орієнтовно півтори години, щоб на роботу доїхати. Колишній маршрут їхав з кінцевої до кінцевої приблизно 40 хв.

10. Внести зміни у маршрут №41 за принципом колишнього №39: пустити до центру за діючим маршрутом, а далі по вул. Стрийській –Хуторівці і на проспект Червоної Калини.

11. Внести зміни у транспортну розв’язку вулиці Наукової. Зараз із Наукової, крім тролейбуса, немає сполучення до університету імені Івана Франка, а маршрут №45 повинен їздити тільки до Шота Руставелі. Якщо він так курсуватиме, то мешканці спального району взагалі залишаються без доїзду у центр. Пропонуємо: 1) забрати рух маршруту із вулиці Пулюя і пустити прямо через Наукову до центру міста, або 2) пустити вулицею Науковою один з трьох маршрутів – №№ №21, 48, 114.

12. Продовжити рух маршруту №48 (новий термінал аеропорту «Львів» – пр. Свободи) за принципом колишнього маршруту №95 маршруту, який їздив до вул. Миколайчука.

Нагадаємо, у Львівській міській раді обіцють переглянути транспортну схему, яку ввели 2012 року. 


Читайте також:
21 Червня, 2014 17:37
Галина Я проти зміни 41. Працюю на Чупринки - їжджу на Сихів - ТІЛЬКИ ОДНИМ цим маршрутом. З Городоцької на Сихів у вас є інші варіанти (можливо коротші), а в мене немає!!!
21 Червня, 2014 16:36
Світлана Було б добре продовжити рух 24 маршруту до Левандівки, оскільки немає прямого сполучення Левандівки та вул. Личаківської. Щоправда, маршрутка № 18 колись таки потрапляє на вул. Личаківську, але вона об'їжджає півміста!!!
21 Червня, 2014 00:57
Валерій Що то за фігня якась
Такі змінни явно будуть самими плачевними особливо із 41 маршрутом
не треба міняти...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!