12-річний Мар’ян із ДЦП просить львів’ян допомогти зібрати гроші на операцію

3165 0
У 12-річного Мар’яна ДЦП, спастична диплегія та стійкі рухові розлади у вигляді нижнього спастичного парапарезу. Хлопець від народження не ходив, зараз пересувається дуже важко – навприсядки. Йому вже зробили 2 операції на 1 ногу, ще 3 потрібно зробити цього місяця на іншу ногу. Близькі хлопчика не можуть зібрати таку суму самотужки тому звертають ся за допомогою до усіх небайдужих.

Раніше батько на заробітках заробляв кошти на необхідне щорічне лікування у клініці Козявкіна (Трускавець), проте 2 роки тому з Москви прийшла звістка про його смерть від серцевого нападу, тож мати із хворою дитиною залишились сама. Мар’ян перебуває на обліку у Львівській міській дитячій клінічній лікарні, що на вул. Пилипа Орлика, проте зараз він на лікуванні в одній зі столичних лікарень. Тут йому вже зробили 2 операції на 1 ногу, ще 3 потрібно зробити цього місяця на іншу ногу. 1 операція коштує близько 20 тисяч грн. Грошей на це у мами немає. Відтак, вона просить у небайдужих допомоги,  – інформують у перс-службі міськради.

Хлопчик ходить у школу і гарно вчиться, але не може навіть нести рюкзак самотужки. Відтак, мати – Марія Яцків – постійно доглядає за дитиною, возить на лікування, тож не має змоги ходити на роботу. Зараз у сім’ї Яцківих – велика скрута. Усе село Солонське Дрогобицького району Львівської області, друзі, близькі та знайомі збирають гроші на лікування дитини, однак цього недосить. Тож мати хворої дитини просить допомоги в небайдужих.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк

Номер картки: 4149437848187728

Яцків Марія Володимирівна

Номер телефону матері: 067 390 85 64

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!