13 хитрощів від науковців, що зроблять вас привабливішими

5433 0
Людина, що виглядає привабливо, має більше шансів на успіх, легше знайомиться із людьми і почувається впевненіше. Пропонуємо 13 доведених науковцями способів виглядати привабливіше.
фото: www.artleo.com

фото: www.artleo.com

1. Будьте смішними.

Численні дослідження стверджують, що чоловіки, які можуть смішити, видаються жінкам більш привабливими. У ході одного із досліджень виявилося, що чоловіки, які розповідали анекдоти, втричі частіше отримували номер телефону жінки, що сподобалася. Їх також характеризували як більш привабливі та розумні.

2. Оточуйте себе друзями.

Дослідження 2014-го року Університету Сан-Дієго виявили, що люди здавалися привабливішими, коли вони знаходилися в групі. Причому це стосується як жінок, так і чоловіків.

3. Уникайте пустих балачок.

Психолог Державного університету Нью-Йорка Артур Арон стверджує, що люди відчувають більшу симпатію один до одного, коли говорять про глибокі речі.

4. Будьте лідером.

У 2014-ому році дослідження показало, що люди вважали лідера своєї групи більш привабливим. Люди тягнуться до того, хто має силу та владу.

5. Більше посміхайтеся.

У двох експериментах, дослідники в Швейцарії досліджували взаємозв'язок між привабливістю і усмішкою. Вони виявили, що чим ширша посмішка, тим більш привабливим виглядало обличчя.

6. Заведіть собаку.

Домашня тварина – це сигнал для оточуючих про те, що господар тварини має гарне виховання та здатність приймати довгострокові забов'язання. Крім того, собака допоможе виглядати вам більш розслабленим, «легким» у спілкуванні та щасливим.

7. Будьте вихованим.

Китайські дослідження показали, що коли люди чують про чиюсь вихованість, їхнє обличчя здається їм більш привабливим.

8. Мешкайте у статусному місці.

У невеличкому дослідженні університету Кардіффа йдеться, що жінки визнали привабливішими тих чоловіків, які мешкали у елітних апартаментах.

9. Слухайте гарну музику.

У дослілженні 2014-го року, дослідники попросили 1,5 тис. жінок прослухати прості і складні музичні твори та оцінити привабливість композитора. Результати показали, що жінки віддають перевагу більш складним музичним композиціям і сказали, що будуть обирати компзитора-автора більш складної музики у якості довгострокового партнера.

10. Спілкуйтеся з кимось привабливим.

Коли людина знаходиться поруч із кілька привабливим, він вважається більш симпатичним. Феномен під назвою «копіювання вибору партнера» полягає в тому, що, коли людина опиняється на одній фотографії разом з кимось привабливим, оточуючі починають бачити привабливі риси і в ньому самому.

11. Культивуйте уважність.

Австралійські дослідники вивчали сесію швидких знайомств і виявили, що чоловіки здавалися жінкам більш привабливими, якщо вони були уважними.

12. Займайтеся екстремальними видами спорту.

Дослідники із Університету Аляски виявили, що жінки вважають більш привабливими тих чоловіків, яких називають «мисливцями за ризиками».

До ризиків відносять катання на гірському велосипеді, глибоководний дайвінг і катання на роликах. До «сучасних» відносять роботу із лаораторними хімікатами та оновлення програмного антивірусного забезпечення.

13. Носіть одяг червоного кольору.

Дослідники Універстету Рочестера виявили, що жінки, які носять червоне, можуть бути більш привабливими для чоловіків.

Джерело: life.pravda.com.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!